Survivor 5 Spoiler (4/7): Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος θα φύγει ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (4/7): Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στις 5 και τις 6 Ιουλίου θα παρακολουθήσουμε τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor 5 αντίστοιχα. Ο Στάθης Σχίζας είναι ο παίκτης που έχει ήδη καταφέρει να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον ημιτελικό και απόψε (4/7) οι υπόλοιποι τρεις παίκτες θα παλέψουν προκειμένου να βρεθούν μαζί του στο Γαλάτσι.

Η Σταυρούλα αποχώρησε στο χθεσινό (3/7) επεισόδιο και έτσι θα παρακολουθήσει τον ημιτελικό σαν απλός θεατής. Σύντομα, θα την ακολουθήσει ακόμα ένας παίκτης, το όνομα του οποίου θα κριθεί σε λίγες ώρες.

Όπως είδαμε στο trailer που έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες (δείτε το εδώ), οι παίκτες αφήνουν οριστικά πίσω τους τον Άγιο Δομίνικο και παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής προς την Αθήνα.

Ο υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Πριν από αυτό θα έχει προηγηθεί ένα αγώνισμα, το οποίο θα αναδείξει τον παίκτη που καταφέρνει να περάσει στον ημιτελικό και τους δύο παίκτες που θα αναγκαστούν να μονομαχήσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε από την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που πρόκειται να κερδίσει απόψε (4/7) το αγώνισμα δε θα είναι άλλος από τον Άρη Σοϊλέδη. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως υποψήφιες προς αποχώρηση θα είναι η Μαίη και η Ασημίνα.