Survivor 5: ''Κάρφωσε'' κανονικότατα την παραγωγή - Το παράπονο της Μαρίας Αντωνά

Όσα είπε στον αέρα του ''Ποιος είναι πρωινιάτικα''

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: ''Κάρφωσε'' κανονικότατα την παραγωγή - Το παράπονο της Μαρίας Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά είναι γνωστό, πως είναι μαζί στη ζωή με τον Άρη Σοϊλέδη και πως η ίδια έχει κάνει μεγάλη υπομονή πάρα τα όσα έχουν ακουστεί όλο αυτό διάστημα, έχοντας ως έναν και μοναδικό σκοπό, να διασφαλίσει τη σχέση τους.

Μιας και έχει φτάσει πολύ κοντά στην πηγή, αφού ο Άρης ετοιμάζεται να βρεθεί στον ημιτελικό του Survivor 5, η Μαρία αφού αποκάλυψε τι θα κάνουν τα χρήματα αν κερδίσει ο καλός της το έπαθλο, δε δίστασε να κάνει δημόσια ένα παράπονο για την παραγωγή τη Δευτέρα 4/7 μέσα από το ''Ποιος είναι πρωινιατικά''.

Το παράπονο της Μαρίας Αντωνά για την παραγωγή του Survivor 5

«Εγώ δεν είμαι αρραβωνιάρα, δεν είμαι σχέση;».

Οι αποκαλύψεις της Αντωνά για τον ημιτελικό του Survivor

Το Survivor 5 έχει φτάσει στην τελική ευθεία και η αγωνία είναι στο κόκκινο για το ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στο μεγάλο τελικό, που θα προβληθεί από το Γαλάτσι. Όπως είναι επόμενο οι συζητήσεις αλλά και η οποιαδήποτε λεπτομέρεια γνωρίζουμε για αυτόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η Μαριά Αντωνά που θα είναι και καλεσμένη σε τελικό και ημιτελικό, ως σύντροφος του Άρη Σοιλέδη, έκανε ορισμένες αποκαλύψεις σήμερα Παρασκευή 1/7, στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο σύντροφός της είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσει στον τελικό ή ακόμα και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο. Η ίδια πάντως έχει κάνει ήδη σχέδια για αυτό το ενδεχόμενο και είχε αποκαλύψει τι θα κάνουν με τα λεφτά σε περίπτωση που ο Σοιλέδης καταφέρει να είναι ο μεγάλος νικητής. Φαίνεται πως θα επενδύσουν ποιοτικά, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται για τους ίδιους.

Eίπε λοιπόν στην εκπομπή:

«Την Τρίτη είναι ο ημιτελικός στις 7 η ώρα στο Γαλάτσι. Έχουμε και την πρόσκληση. Εννοείται πως θα πάω. Έχω ράψει και ένα εξαιρετικό φορεματάκι, πάρα πολύ ωραίο! Έχει να με δει σχεδόν 8 μήνες. Θα με δει κατευθείαν στην κερκίδα. Ξέρω πως θα κάνουν μια συνάντηση με τους γονείς, αλλά δεν θα είναι οι σύντροφοι μαζί. Αυτό θα γίνει την Δευτέρα», αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά.