Survivor 5: «Σε περιμένω σπίτι» - Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Λίγο μετά την αποχώρησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Σε περιμένω σπίτι» - Η συγκινητική ανάρτηση του συντρόφου της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχασε την ευκαιρία να αποκτήσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ του Survivor 5, καθώς την Κυριακή 3/7 αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης. Παρά το γεγονός πως ήταν μία πολύ καλή παίκτρια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, το κοινό χρειάστηκε να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνη και τον Στάθη, με τον δεύτερο να επικρατεί. Όσο κι αν αυτή η απόφαση την στεναχώρησε, η οικογένειά της την περιμένει με αγωνία και δεν είναι η μόνη.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που περιμένουν με ενθουσιασμό την Σταυρούλα βρίσκεται και ο σύντροφός της, Παναγιώτης Τρβιζάς με τον οποίο είναι σε σχέση εδώ και πέντε χρόνια, ενώ πρόκειται, μάλιστα, να παντρευτούν σύντομα. Ο ίδιος, λοιπόν, μετά την ανακοίνωση του ονόματός της, θέλησε να εκφράσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λίγα λόγια για την γυναίκα της ζωής του.

Η ανάρτηση του συντρόφου της Σταυρούλας Χρυσαειδή για την αποχώρησή της από το Survivor 5

«Μόνο περηφάνια. Σε αγαπάω πολύ και σε περιμένω σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα story του και φαίνεται πως η αγάπη τους δεν μπορεί να κρυφτεί.

Το μήνυμα του συντρόφου της Σταρυρούλας Χρυσαειδή για την αποχώρησή της από το Survivor 5

''Άδειασε τον Μαρτίκα και το πλήρωσε με αποχώρηση'' - Το Twitter πήρε φωτιά

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη ήταν τελικά η παίκτρια που έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, αφού αποχώρησε, όπως είδαμε, χθες το βράδυ 3/7 από το Survivor 5, επιβεβαιώνοντας τα spoilers του παιχνιδιού. Η ίδια αποχαιρέτησε συγκινημένη το ριάλιτι επιβίωσης και με τα λόγια της ήταν σαφές πως θεωρούσε σίγουρη την παραμονή της. Ωστόσο το Twitter ως συνήθως έδωσε απαντήσεις, που αν το σκεφτεί κανείς έχουν μια λογική...

Ήταν γνωστό, άλλωστε πως πλέον στο παιχνίδι είχαν μείνει πηγαδάκια. Ένα από αυτά ήταν η Σταυρούλα με τον Στάθη Σχίζα, που ήταν πολύ δεμένοι μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο η Σταυρούλα απόρησε που η ίδια και ο Στάθης δεν ήταν σίγουρα στην τετράδα, θεωρώντας πως το αξίζουν, καταφέρνοντας να τα ακούσουν από τον Άρη Σοιλέδη.

Το Twitter επιμένει πάντως, πως το λάθος ή το colpo grosso της Σταυρούλας, που κόστισε την παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα, έκανε τη Σταυρούλα να χάσει μέρος του κοινού που την υποστήριξε. Ήθελε δεν ήθελε ο φαρμακοποιός την πήρε στο λαιμό του.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα τιτιβίσματα των ''φανατικών'' αναλυτών του Survivor:

Tweet για τη Σταυρούλα και τον Μαρτίκα

Τιτίβισμα για Σταυρούλα και Στάθη

Τα σχόλια του twitter για την αποχώρηση της Σταυρούλας