Survivor 5: Ο δεύτερος παίκτης που περνά στον ημιτελικό

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ο δεύτερος παίκτης που περνά στον ημιτελικό

Άλλος ένας στίβος μάχης ολοκληρώθηκε στο Survivor 5 για την ανάδειξη του δεύτερου παίκτη που περνά στον ημιτελικό, χωρίς να χρειαστεί να περάσει από την ψηφοφορία του κοινού. Ο παίκτης που κατάφερε να φτάσει αυτή τη φορά τις έξι νίκες είναι ο Άρης Σοϊλέδης, με την Μαίη να μην μπορεί να φέρει καμία νίκη, ενώ η Ασημίνα στάθηκε αντάξια ως αντίπαλός του, αν και μεταξύ τους δημιουργήθηκε μία μικρή παρεξήγηση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα spoilers του youweekly, λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν ξανά, καθώς υποψήφιες προς αποχώρηση θα είναι η Ασημίνα και η Μαίη, τα δύο κορίτσια του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίες περιμένουν με αγωνία τι θα συμβεί, την ίδια στιγμή που τις διακατέχει μία χαρμολύπη για την επιστροφή τους στην Ελλάδα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Η νίκη του Άρη για τον ημιτελικό του Survivor 5

"Ξέσπασε" σε κλάματα η Ασημίνα λίγο πριν τον αγώνα - Τι συνέβη;

Λίγο πριν τον σημερινό αγώνα του Survivor 5, οι παίκτες συζητούσαν μεταξύ τους πόσο συγκινητικό είναι που βρίσκονται μαζί, μετά από τόσες δυσκολίες και κακουχίες, ένα βήμα πριν τον τελικό και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του παιχνιδιού.

Η Ασημίνα, λοιπόν, αφού δήλωσε τα συναισθήματά της για την Σταυρούλα Χρυσαειδή που λίγες ώρες πριν αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, "ξέσπασε" σε κλάματα λέγοντας πως είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη που αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει στο τέλος του και όλη αυτή η εμπειρία θα είναι κάτι που κανένας γύρω της δεν θα μπορεί να καταλάβει.