Survivor 5: «Δεν ξέρω πως θα είναι η σχέση μας» - Αρκετά ανήσυχη η Ασημίνα για τον Χρήστο Δάντη

Φοβάται τον χωρισμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν ξέρω πως θα είναι η σχέση μας» - Αρκετά ανήσυχη η Ασημίνα για τον Χρήστο Δάντη

Μετά τη λήξη του σημερινού (4/7) αγώνα, ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης έφτασαν στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor 5 λίγο πιο ήρεμοι απ' ότι η Ασημίνα και η Μαίη, οι οποίες, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά το youweekly.gr, είναι υποψήφιες προς αποχώρηση.

Παρά το άγχος τους, όμως, για την κατάληξη αυτής της ψηφοφορίας, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τις έκανε να λυγίσουν, καθώς τουε εξήγησε πως με το που θα βρεθούν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό θα δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για την Ασημίνα, πέρα από την οικογένεια της, σημαντική προσωπικότητα είναι και ο σύντροφός της Χρήστος Δάντης, για τον οποίο διατηρεί τις αμφιβολίες της για το πως μπορεί να είναι η σχέση τους μετά από τόσο καιρό που απουσιάζει.

Η συγκίνηση της Ασημίνας για την επιστροφή στην Ελλάδα και οι ανησυχία της για τον Δάντη στο Survivor 5

"Ξέσπασε" σε κλάματα η αθλήτρια λίγο πριν τον αγώνα - Τι συνέβη;

Λίγο πριν τον σημερινό αγώνα του Survivor 5, οι παίκτες συζητούσαν μεταξύ τους πόσο συγκινητικό είναι που βρίσκονται μαζί, μετά από τόσες δυσκολίες και κακουχίες, ένα βήμα πριν τον τελικό και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του παιχνιδιού.

Η Ασημίνα, λοιπόν, αφού δήλωσε τα συναισθήματά της για την Σταυρούλα Χρυσαειδή που λίγες ώρες πριν αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, "ξέσπασε" σε κλάματα λέγοντας πως είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη που αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει στο τέλος του και όλη αυτή η εμπειρία θα είναι κάτι που κανένας γύρω της δεν θα μπορεί να καταλάβει.