Survivor Highlights 4/7: Κλάματα, εξομολογήσεις και οι παίκτες που πέρασαν απευθείας στον ημιτελικό

Μια ανάσα πριν από την επιστροφή στην Αθήνα

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor Highlights 4/7: Κλάματα, εξομολογήσεις και οι παίκτες που πέρασαν απευθείας στον ημιτελικό

Τέρμα τα ψέματα, καθώς πλέον η τετράδα του ημιτελικού του Survivor 5 διαμορφώθηκε και οι παίκτες επιστρέφουν στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, ώστε να διεκδικήσουν εξίσου το πολυπόθητο τρόπαιο και τις 100.000 ευρώ. Η παραγωγή του ΣΚΑΙ φτάνει στο τέλος της και πλέον ο καθένας είναι ξεκάθαρο ότι έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη, αφού πλέον και μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας, το ντουέτο με τον Στάθη διαλύθηκε.

Τι είδαμε στο χθεσινό 4/7 επεισόδιο του Survivor 5

«Δεν στεναχωριέμαι που έφυγε...» - Ασυγκράτητη η Ασημίνα για την Σταυρούλα

Το νέο επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας 4/7 και οι παίκτες βρίσκονται σε ένα κλίμα συγκίνησης για όλα όσα έζησαν μέσα στο παιχνίδι, καθώς δεν έχει μένει πολύ μεγάλο διάστημα για τον μεγάλο τελικό. Ο Στάθης Σχίζας, μάλιστα, δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος για την αποχώρηση της Σταυρούλας, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για δύο συμπαίκτες του, ενώ και το Twitter την "έκραξε".

Η Ασημίνα και ο Άρης Σοϊλέδης θεωρούν δίκαιο το γεγονός πως η ίδια επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ η πρώτη σχολίασε πως δεν θα της λείψει ιδιαίτερα, καθώς υπήρχαν πολλές εντάσεις και δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες τους. Ο ποδοσφαιριστής, για άλλη μία φορά, επέμεινε πως ο κόσμος βλέπει και κρίνει σωστά.

Στη συνέχεια "ξέσπασε" σε κλάματα λίγο πριν τον αγώνα

Λίγο πριν το χθεσινό αγώνα, οι παίκτες συζητούσαν μεταξύ τους πόσο συγκινητικό είναι που βρίσκονται μαζί, μετά από τόσες δυσκολίες και κακουχίες, ένα βήμα πριν τον τελικό και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του παιχνιδιού.

Η Ασημίνα, λοιπόν "ξέσπασε" σε κλάματα λέγοντας πως είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένη που αυτό το μαγικό ταξίδι φτάνει στο τέλος του και όλη αυτή η εμπειρία θα είναι κάτι που κανένας γύρω της δεν θα μπορεί να καταλάβει.

Αυτός ο παίκτης περνά απευθείας στον ημιτελικό

Ο χθεσινός αγώνας στον Άγιο Δομίνικο βρήκε νικητή τον Στάθη Σχίζα. Η νίκη αυτή εξασφάλισε στον συγκεκριμένο παίκτη μία θέση στον ημιτελικό χωρίς να χρειαστεί να περάσει από την αγωνιώδη διαδικασία της υποψηφιότητας προς αποχώρηση που θα περάσουν δύο από τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι δύο πρώτοι παίκτες που θα έφταναν τις 6 νίκες θα ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για να δουν ποιος θα βρεθεί σε αυτή τη θέση, και ο ίδιος μαζί με τον Άρη άφησαν πίσω την Ασημίνα και την Μαίη, αλλά ο δεύτερος δεν μπόρεσε να επικρατήσει και, μάλιστα, σε αγώνισμα με κρίκους που δυσκόλευαν πάντα τον σημερινό νικητή.

Ο δεύτερος παίκτης που περνά στον ημιτελικό

Άλλος ένας στίβος μάχης ολοκληρώθηκε στο Survivor 5 για την ανάδειξη του δεύτερου παίκτη που περνά στον ημιτελικό, χωρίς να χρειαστεί να περάσει από την ψηφοφορία του κοινού. Ο παίκτης που κατάφερε να φτάσει αυτή τη φορά τις έξι νίκες είναι ο Άρης Σοϊλέδης, με την Μαίη να μην μπορεί να φέρει καμία νίκη, ενώ η Ασημίνα στάθηκε αντάξια ως αντίπαλός του, αν και μεταξύ τους δημιουργήθηκε μία μικρή παρεξήγηση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα spoilers του youweekly, λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν ξανά, καθώς υποψήφιες προς αποχώρηση θα είναι η Ασημίνα και η Μαίη, τα δύο κορίτσια του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίες περιμένουν με αγωνία τι θα συμβεί, την ίδια στιγμή που τις διακατέχει μία χαρμολύπη για την επιστροφή τους στην Ελλάδα για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

«Δεν ξέρω πως θα είναι η σχέση μας» - Αρκετά ανήσυχη η Ασημίνα για τον Χρήστο Δάντη

Παρά το άγχος Ασημίνας και Μαίης για την κατάληξη αυτής της ψηφοφορίας, η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού τις έκανε να λυγίσουν, καθώς τους εξήγησε πως με το που θα βρεθούν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό θα δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Για την Ασημίνα, πέρα από την οικογένεια της, σημαντική προσωπικότητα είναι και ο σύντροφός της Χρήστος Δάντης, για τον οποίο διατηρεί τις αμφιβολίες της για το πως μπορεί να είναι η σχέση τους μετά από τόσο καιρό που απουσιάζει.

Μόλις την δω, θα την ερωτευτώ περισσότερο» - Η εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η απάντηση του Στάθη Σχίζα σχετικά με την αντίδρασή του όταν θα δει το αγαπημένο του πρόσωπο, ήταν η πιο όμορφη.

Ο ίδιος εξήγησε πως του έχουν λείψει τα πιο απλά πράγματα, όπως είναι οι βόλτες με τους φίλους και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την οποία τόνισε πως όταν την ξαναδεί θα την ερωτευτεί ακόμη πιο πολύ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι το πρόσωπο του φετινού παιχνιδιού - Η Ασημίνα και ο Στάθης εξομολογήθηκαν για τον συμπαίκτη τους

Λίγο μετά την εξομολόγηση του Στάθη Σχίζα για την σύντροφό του στο συμβούλιο του, η Ασημίνα και ο ίδιος μίλησαν για τον άνθρωπο που θεωρούν ότι χαρακτηρίζει το φετινό παιχνίδι και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Οι δυο τους θεωρούν πως με τις ομιλίες του κάθε φορά, αλλά και την αστεία πλευρά του, έκανε το ριάλιτι μοναδικό, ενώ η πρώτη θεωρεί πως με την συμπεριφορά του την έκανε να ωριμάσει και την δοκίμασε σε διάφορες και δύσολες καταστάσεις.