«Μόλις βγει από το παιχνίδι...» - Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει το πρώτο πράγμα που θα κάνει με τον Στάθη Σχίζα

Ανυπομονεί να τον δει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μόλις βγει από το παιχνίδι...» - Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει το πρώτο πράγμα που θα κάνει με τον Στάθη Σχίζα

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 5, πέρα από τον Χρήστο Δάντη και τις ευχές του στην αγαπημένη του Ασημίνα, ένα μήνυμα για τον σύντροφό της θέλησε να στείλει και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 5/7.

Η ίδια μίλησε για τον Στάθη Σχίζα με τα πιο τρυφερά λόγια, καθώς τόνισε πως τα συναισθήματά της για εκείνον είναι ακόμη πιο έντονα μετά από το μεγάλο διάστημα που ήταν χωριστά, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μαζί του, αφού τελειώσει το παιχνίδι και επιστρέψει στο σπίτι του.

Τα τρυφερά λόγια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα πριν το τέλος του Survivor 5

«Είμαι μαζί του, τον στηρίζω. Θέλω να με έχει στήριγμα και να είμαι δίπλα του σε κάθε στιγμή γιατί κι εκείνος ήταν δίπλα μου σε κάθε μου στιγμή. Τώρα φθάνουμε στην τελική ευθεία. Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω για τη σχέση μου.

Η σχέση μας πέρασε από πολλά κύματα και η απόσταση έκανε πιο έντονα τα συναισθήματα, οπότε πλέον είμαι σίγουρη για όλο αυτό. Μόλις βγει από το παιχνίδι, για δυο μέρες μετά την υπερένταση του τελικού και του ημιτελικού θα χρειαστεί να κοιμηθούμε. Θέλω να τον δω πιο prive, να καθίσουμε μαζί και να μου πει πώς τα πέρασε. Και μέτα κάποιο ταξίδι, ακόμη και με το αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά.

''Σ' αγαπώ πολύ και σε περιμένω..."

Ο έρωτας τους έχει γίνει γνωστός εδώ και καιρό, αφού Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Στάθης Σχίζας είναι μαζί εδώ και 1,5 χρόνο. Παρά την απόσταση, αφού ο σύντροφός της ήταν επί μήνες στον Άγιο Δομίνικο, η Παναγιώταρου έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις λατρείας προς το πρόσωπό του ενώ κάνει πολύ συχνά και αναρτήσεις για να του στείλει την ενέργειά της έστω και από μακριά. Μια από αυτές έκανε και πριν λίγα λεπτά με λόγια εμψύχωσης, αγάπης και περηφάνειας προς τον σύντροφό της που επιστρέφει στην Ελλάδα για τον ημιτελικό του Survivor.

Σε κάθε του μικρή και μεγάλη στιγμή ήταν μαζί του στο παιχνίδι νοητά και τον υποστήριζε απέναντι σε κάθε κριτική. Μάλιστα δυο επεισόδια πριν όταν ο καλός της τραυματίστηκε έκανε και ένα άκρως τρυφερό story για να τον υποστηρίξει και να του ευχηθεί περαστικά, ώστε να ανταπεξέλθει έως τώρα, όπως και έκανε.

Φτάσαμε στον ημιτελικό!!!
Πόσο περήφανη με έχεις κάνει όλον αυτόν τον καιρό!!!
Είσαι ένας φανταστικός άνθρωπος και είμαστε πολύ τυχεροί όλοι εμείς που σε έχουμε στην ζωή μας … Τί να πρώτο πω για τον χαρακτήρα σου!
Η ηρεμία σου , η σεμνότητα σου, το ήθος σου!
Είσαι ένα απλό παιδί που έχεις περάσει τόσες δυσκολίες στη ζωή σου και παρόλα αυτά είσαι πάντα με το χαμόγελο! Είσαι το στήριγμα μας.. Πάντα έβαζες μπροστά τα προβλήματα των άλλων και μετά τον εαυτό σου… Τώρα εχείς εμάς να σε στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά.Είμαι περηφανη για την στάση σου στο παιχνίδι τόσους μήνες ..

Τίμιος , αξιοπρεπής στις νίκες και στις ήττες , χωρίς έπαρση και με το κεφάλι πάντα χαμηλά!Αυτό σε έκανε ξεχωριστό ????
Γι αυτό σε έχω αγαπήσει
Και πόσο με έχει συγκινήσει η προσπάθεια σου σε αγωνιστικό επίπεδο ! Είσαι ο μόνος μη επαγγελματίας αθλητής αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και μας έχεις χαρίσει τόσες νίκες!!!
Αυτά που λέω είναι ελάχιστα για να περιγράψω πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι! Σου αξίζει που έφτασες εδώ!Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για σήμερα
Σ αγαπώ πολύ και σε περιμένω