Survivor 5 - ημιτελικός: Στο πλευρό της Ασημίνας ο Χρήστος Δάντης - Δεν σταμάτησε να την χειροκροτάει

Ο νούμερο 1 θαυμαστής της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός: Στο πλευρό της Ασημίνας ο Χρήστος Δάντης - Δεν σταμάτησε να την χειροκροτάει

Ο αποψινός 5/7 ημιτελικός του Survivor 5 μόλις ξεκίνησε και όλοι οι παίκτες, οι συγγενείς και φίλοι τους αλλά και οι θαυμαστές έδωσαν το παρών προκειμένου να δουν τους 4 φιναλίστ μετά από 6 μήνες, ένας εκ των οποίων θα αναδειχθεί ο μεγάλος τελικός και θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ.

Το στάδιο είναι φυσικά γεμάτο και ο Γιώργος Λιανός καλησπέρισε και καλωσόρισε το κοινό και τους πρώην Survivors, οι οποίοι ήταν φανερά αλλαγμένοι και ανανεωμένοι (δείτε εδώ περισσότερο backstage υλικό).

Ανάμεσα στους θεατές είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την είσοδό της) με τον Χρήστο Δάντη που βρίσκονται εκεί προκειμένου να δουν τους συντρόφους τους Στάθη Σχίζα και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δάντης & Παναγιώταρου στο πλευρό Ασημίνας & Στάθη

Το μήνυμα στήριξης του Δάντη για την Ασημίνα

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 5, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να δείξει για άλλη μία φορά, δημόσια, την στήριξή του προς την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα και αυτή τη στιγμή η παραμονή της στην τελική τριάδα κρίνεται από την ψήφο του κόσμου.

Έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμές της παίκτριας του ριάλιτι και έγραψε λίγα λόγια για εκείνη στην προσπάθειά του να της ευχηθεί καλή επιτυχία. Έτσι, παρά τις ανησυχίες της 22χρονης, φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει ανάμεσά τους και πάντα θα είναι στο πλευρό της.

«Μαχήτρια και βουνό μου Καλή Επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά για την σύντροφό του.