Survivor 5 - σοκ: Πρόταση γάμου στον ημιτελικό! Κι όχι για Βρισηίδα και Μαρτίκα

Απίστευτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - σοκ: Πρόταση γάμου στον ημιτελικό! Κι όχι για Βρισηίδα και Μαρτίκα

Ένα απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον αποψινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 μετά την πρόκριση της Ασημίνας στον τελικό και συγκεκριμένα την ώρα που οι παίκτες μοιραζόντουσαν μερικές αστείες στιγμές που έχουν διαδραματιστεί καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ξαφνικά λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον Γιάννη Τσολάκη, ο οποίος ξεκίνησε να μιλά για την κοπέλα του και εκείνη την στιγμή σηκώθηκε, την φώναξε στη σκηνή και της έκανε πρόταση γάμου!

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής με εκείνον να απαντά: «Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» εξομολογήθηκε, δειλά, ο Γιάννης Τσολάκης. «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος».

«Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;», είπε ο Γιάννης.

Φυσικά όλοι έπαθαν σοκ, ειδικά η αγαπημένη του, η οποία εννοείται πως του είπε το μεγάλο ναι!

Η πρόταση γάμου που έκανε ο Γιάννης Τσολάκης στην σύντροφό του

Τι είχε πει για την Σοφιάννα και την σύντροφό του

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 4/3 ο Γιάννης Τσολάκης. Ο πρώην παίκτης μίλησε τόσο για την σχέση του με τη Μαίη και τη Σοφιάννα, ξεκαθαρίζοντας πως η κοπέλα του του έχει αρκετή εμπιστοσύνη ώστε να μην παρεξηγηθεί.

«Με τη Μαίη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει να βάλει τη μπλούζα μου γιατί κρύωνε. Πολλές φορές τουρτούριζαν από το κρύο. Δε μπορώ εγώ να φοράω τη μπλούζα μου και να έχω τη Μαίη να έχει βραχεί η δικιά της και να μην της τη δώσω. Είχε ρωτήσει όντως η Μαίη αν είμαστε ζευγάρι με τη Σοφιάνα. Εγώ το έμαθα τελευταίος αυτό, δεν ξέρω γιατί είχε τέτοια απορία.

Με τη Σοφιάνα ήμασταν πολύ κοντά. Η Μαίη μάλλον ρώτησε για να είναι σίγουρη γιατί είχαμε κάνεις κάποιες συζητήσεις, είχαμε έρθει κοντά αλλά όχι κοντά ερωτικά. Θυμάμαι έντονα στις αρχές ότι μπορεί να μίλαγα με τη Σοφιάνα και να είναι και η Μαίη κοντά αλλά δεν έκατσα να το ψάξω περαιτέρω. Με τη Σοφιάνα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις που μας έδεσαν. Είχαμε πολύ κοινό χιούμορ. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν να τη συμπαθήσω πολύ και να τη θεωρώ ένα άτομο που θα μπορώ να του πω τα πάντα.

Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει δε θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα. Αυτό πιστεύω. Μπορεί να γυρίσω – δεν έχουμε μιλήσει ακόμα – και να με έχει στείλει. Ελπίζω ότι δε θα φάω πολλή παντόφλα γιατί δε ξέρω πώς βγήκε προς τα έξω. Η Κατερίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να παρεξηγηθεί και όντως κάποιες φορές το είχα σκεφτεί ότι ίσως πρέπει να το προσέξω γιατί γενικά είμαι πολύ άνθρωπος της αγκαλιάς αλλά αυτό μπορεί να παραφραστεί γιατί με τη Σοφιάνα ανταλλάξαμε κάποιες αγκαλιές. Γι΄ αυτό το τελευταίο διάστημα είχα αλλάξει λίγο στάση. Είχα πει από την πρώτη μέρα ότι έχω κάποιον άνθρωπο έξω. Το γνώριζε η Σοφιάνα όπως και όλοι», κατέληξε ο Γιάννης Τσολάκης.