Survivor 5: «Πιστεύω πρέπει να το πάρει ο...» - Η Ασημίνα "σπάει" τη σιωπή της πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της

Δεν άφησε πολλά περιθώρια στις πρώτες δηλώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Πιστεύω πρέπει να το πάρει ο...» - Η Ασημίνα

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της από τον ημιτελικό του Survivor 5, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στις κάμερες και μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον κόσμο που την στήριξε, ενώ αποκάλυψε και ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5

«Χαίρομαι πάρα πολύ που πήρα την 3η θέση. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που με στήριξε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή απέναντι σε δύο πολύ δυνατούς παίκτες. Ήθελα να είμαι σε αυτόν τον τελικό και στεναχωριέμαι αλλά ξέρω ότι 6,5 μήνες μάχομαι γι΄αυτή τη μέρα. Έφτασα σε αυτή τη μέρα και δεν με νοιάζει τι θέση πήρα.

Τώρα πρέπει να αναδειχθεί ένας νικητής του Survivor. Νομίζω αυτός που έχει ζήσει πιο πολύ το παιχνίδι μετά από εμένα είναι ο Άρης που μπήκε τον πρώτο μήνα, γιατί ο Στάθης μπήκε τον Μάρτιο. Πιστεύω πρέπει να το πάρει ο Άρης. Οι άνθρωποι που μας βλέπουν και αυτοί που μπήκαν στο παιχνίδι γνωρίζουν πως οι πρώτοι μήνες είναι οι πιο δύσκολοι. Νομίζω ότι και ο κόσμος θα στηρίξει αυτό το παιδί που είναι από τους πρώτους μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά

Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στην Ασημίνα - Πλάνταξε στο κλάμα

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε φυσικά στον ημιτελικό του Survivor 5 προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη του, Ασημίνα, η οποία κατάφερε και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να την χειροκροτά και την βιντεοσκοπεί (δείτε εδώ ένα αποκλειστικό βίντεο από την στιγμή που αγκαλιάζονται) και μάλιστα κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους συντρόφους των 3 φιναλίστ, με τον Χρήστο Δάντη να τονίζει πόσο υπερήφανος είναι για την Ασημίνα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της τραγουδήσει και το νέο του κομμάτι "Σ' αγαπάω απλά", με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα από την συγκίνησή της.