Survivor 5: «Όταν πήγα πίσω στα backstage...» - Όσα ψιθύρισε ο Σοϊλέδης στην Αντωνά και δεν ακούσαμε

«Ήμουν πολύ αγχωμένη...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Όταν πήγα πίσω στα backstage...» - Όσα ψιθύρισε ο Σοϊλέδης στην Αντωνά και δεν ακούσαμε

H Μαρία Αντωνά ήταν στο πλευρό του συντρόφου της Άρη Σοϊλέδη, στον μεγάλο ημιτελικού (5/7) του Survivor 5 και από ότι φάνηκε η πρώτη τους αυτή συνάντηση ήταν πάρα πολύ έντονη μιας και το ζευγάρι είχε να βρεθεί 7 ολόκληρους μήνες.

Μπορεί οι δύο τους να μην μπόρεσαν να μοιραστούν κοινό χρόνο για πολύ ώρα, όμως από ότι δήλωσε η ίδια η Μαρία την Τετάρτη 6/7 στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' ο καλός της ήταν σοκαρισμένος και στα λίγα λεπτά, που αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν της έλεγε συνεχώς πόσο όμορφη είναι και πως δεν πίστευε πως όλα σιγά σιγά τελειώνουν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για την συνάντηση με τον Άρη Σοϊλέδη

«Ήμουν πολύ αγχωμένη το χέρι μου έτρεμε. Έλεγα τι να του πω. Ήθελα τόσο να τον βρω και να τον αγκαλιάσω. Με αγκάλιασε, έκλαιγε, μου έλεγε ότι με αγαπάει πολύ και ότι είμαι μια κούκλα. Όταν πήγα πίσω στα backstage, μου χάιδευε τα μαγουλάκια και μου έλεγε πως δεν το πιστεύει πως με πιάνει».

Τα συγκινητικά λόγια της Αντωνά για τον Σοϊλέδη στον ημιτελικό στο Γαλάτσι

Από τον 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 δεν θα μπορούμε να λείπει η Μαρία Αντωνά, η οποία έφτασε βέβαια στο τσακ, προκειμένου να στηρίξει τον αγαπημένη της, Άρη Σοϊλέδη.

Η δημοσιογράφος, ούσα πιο εντυπωσιακή και όμορφη από ποτέ, σηκώθηκε όρθια και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της.

«Με όλα αυτά που έχει καταφέρει έχει σπάσει τα ρεκόρ! Ήμουν σίγουρη γι΄αυτόν, ήξερα ότι θα τον δω εδώ μπροστά. Ήταν δύσκολη απόφαση αυτή του αποχωρισμού αλλά ήξερα ότι θα τα καταφέρει, ήμουν σίγουρη για την αγωνιστικότητά του και ποτέ τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη και νομίζω ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης είναι να χαίρεσαι με όσα καταφέρνει ο σύντροφός του. Δεν είσαι μόνο το καμάρι της Ελλάδας, είσαι και το δικό μου καμάρι!», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.