''Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκε...'': Η Σταυρούλα απαντάει για το καρφί «Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα» προς την Ασημίνα

''Ποια είμαι εγώ για να...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκε...'': Η Σταυρούλα απαντάει για το καρφί «Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα» προς την Ασημίνα

Το ότι οι δυο παίκτριες του Survivor 5 Σταυρούλα και Ασημίνα δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο παιχνίδι είναι γνωστό. Η κόντρα τους συχνά έφτασε στα όρια με την Χρυσαείδη να ρίχνει και μια μπηχτή στην Ασημίνα Χατζηανδρέου, λέγοντας πως η ίδια δεν έχει πλούσιο άντρα, με αποδέκτη προφανώς τον Χρήστο Δάντη, που στηρίζει τη σύντροφό του καθ ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτή τη δήλωσε κλήθηκε να ξεκαθαρίσει σήμερα 6/7 στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Χρυσαείδη ήταν η μεγάλη άτυχη της φετινής σεζόν, αφού αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, μόλις ένα βήμα πριν την τετράδα και την επιστροφή στην Αθήνα. Η απουσία της πάντως πρέπει να στοίχισε μόνο στον Στάθη Σχίζα με τον οποίο έκαναν πολύ καλή παρέα μέσα στο παιχνίδι. Αντίθετα η Ασημίνα δε μάσησε τα λόγια της και εξέφρασε τις σκέψεις της για την απουσία της Σταυρούλας που δεν ήταν και οι πιο κολακευτικές...

Το ξεκαθάρισμα της Σταυρούλας για τη φράση της περί «πλούσιου άντρα» στο Survivor 5

Απάντησε λοιπόν για την πολυσυζητημένη δήλωσή της για τη σχέση Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου:

«Όταν αποχώρησα μέσα μου ένιωσα μια ανακούφιση και μια πίκρα. Από την μια λέω θα φύγω από εδώ και από την άλλη έλεγα πως δεν έφτασα για λίγο στον τελικό», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Kαι ξεκαθάρισε στη συνέχεια:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκε κάτι τέτοιο και κάτι άκουσα και για σεξιστικά σχόλια. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι διάσημοι πλούσιοι, ο καθένας έχει διαφορετική οικονομική κατάσταση.

Δεν υπονοούσα ότι η Ασημίνα είναι με αυτόν τον άνθρωπο για τα χρήματα. Εγώ και στην αρχή του Survivor που έκανα παρέα μαζί της, την ρωτούσα πράγματα, το ζούσα πολύ μαζί της , οπότε έβλεπα μια κοπέλα που είναι ερωτευμένη με τον σύντροφός της και αυτός την στηρίζει. Ποια είμαι εγώ να κρίνω ποιος είναι με ποιον και γιατί;».

Έκανε άνω κάτω το Γαλάτσι - Έσπρωχνε τους ανθρώπους της παραγωγής η Ασημίνα για να αγκαλιάσει τον Δάντη

Ότι και να έχει σχολιάσει πάντως ο οποιοσδήποτε παίκτης του Survivor 5 για αυτή τη σχέση ο έρωτας δεν κρύβεται.

Μετά από πολλούς μήνες, οι φιναλίστ του παιχνιδιού είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους αγαπημένους τους. Ο Στάθης Σχίζας «πλακώθηκε» στα φιλιά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), ενώ η Ασημίνα έκανε τον κόσμο άνω κάτω για να μπορέσει να βρεθεί στην αγκαλιά του Χρήστου Δάντη.

Μόλις είδε τον καλό της, η νεαρή παίκτρια δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Μπορεί οι άνθρωποι της παραγωγής να έβαλαν τα δυνατά τους για να τη σταματήσουν, ωστόσο εκείνη τους έσπρωξε όλους και κατάφερε να φτάσει στα χέρια του.

Η Ασημίνα έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση τους, ενώ και ο Χρήστος Δάντης δεν έχει κρύψει τον έρωτά του για την αθλήτρια.