Survivor 5: «Είσαι το μεγαλύτερό μου έπαθλο» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά στον Σοϊλέδη λίγο πριν τον τελικό

«Αξίζει να είσαι ο νικητής»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Είσαι το μεγαλύτερό μου έπαθλο» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά στον Σοϊλέδη λίγο πριν τον τελικό

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του Survivor 5 και ο Στάθης Σχίζας με τον Άρη Σοϊλέδη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να έρθει η στιγμή της ανακοίνωσης του παίκτη που θα κρατήσει στα χέρια του το τρόπαιο, γεμίζοντας τις τσέπες του με 100.000 ευρώ.

Στο πλευρό τους, όμως, για να τους καθησυχάσουν, έστω και αν ακόμη δεν μπορούν να ιδωθούν, είναι οι γυναίκες της ζωής τους, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Μαρία Αντωνά αντίστοιχα. Έτσι, μετά την ανάρτηση της πρώτης κατά την οποία δηλώνει την αμέριστη αγάπη και στήριξη για τον σύντροφό της, η δεύτερη θέλησε να κάνει μία εξομολόγηση για τον άντρα που πρόκειται να παντρευτεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη λίγο πριν τον τελικό του Survivor 5

«Eίσαι το μεγαλύτερο μου έπαθλο! Οι μεγαλύτερες νίκες σου είναι αυτές που έχεις πετύχει σε αυτήν την ζωή , το ποσό έχεις παλέψει το ποσό έχεις βοηθήσει απλόχερα όλους γύρω σου ..το ποσό πάντα έδινες … Αξίζει σήμερα να είσαι ο νικητής ! Για το ποσό πολεμήθηκες για το ποσό κατηγορήθηκες για όλα όσα σε αδίκησαν ! Και γιατί απλά έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ σε νίκες ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! Σε λατρεύω #vamos #soiledis @survivorgreece @soiledis11», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Όταν πήγα πίσω στα backstage...»

H Μαρία Αντωνά ήταν στο πλευρό του συντρόφου της Άρη Σοϊλέδη, στον μεγάλο ημιτελικού (5/7) του Survivor 5 και από ότι φάνηκε η πρώτη τους αυτή συνάντηση ήταν πάρα πολύ έντονη μιας και το ζευγάρι είχε να βρεθεί 7 ολόκληρους μήνες.

Μπορεί οι δύο τους να μην μπόρεσαν να μοιραστούν κοινό χρόνο για πολύ ώρα, όμως από ότι δήλωσε η ίδια η Μαρία την Τετάρτη 6/7 στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' ο καλός της ήταν σοκαρισμένος και στα λίγα λεπτά, που αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν της έλεγε συνεχώς πόσο όμορφη είναι και πως δεν πίστευε πως όλα σιγά σιγά τελειώνουν.

«Ήμουν πολύ αγχωμένη το χέρι μου έτρεμε. Έλεγα τι να του πω. Ήθελα τόσο να τον βρω και να τον αγκαλιάσω. Με αγκάλιασε, έκλαιγε, μου έλεγε ότι με αγαπάει πολύ και ότι είμαι μια κούκλα. Όταν πήγα πίσω στα backstage, μου χάιδευε τα μαγουλάκια και μου έλεγε πως δεν το πιστεύει πως με πιάνει».