Survivor 5 - τελικός: «Θυμάμαι πως ήμασταν για...» - Η αναφορά του Στάθη στην πιο δύσκολη στιγμή του

Συγκινήθηκε όσο θυμόταν τι είχαν περάσει μέσα στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - τελικός: «Θυμάμαι πως ήμασταν για...» - Η αναφορά του Στάθη στην πιο δύσκολη στιγμή του

Τους δύο φιναλίστ, Άρη και Στάθη, υποδέχθηκε στην αρχή του αποψινού 6/7 τελικού του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός, οι οποίοι μετά τα ευχαριστώ τους για την αγάπη και την στήριξη τους, αναφέρθηκαν στις πιο δύσκολες στιγμές που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Οι πιο δύσκολες στιγμές του Στάθη στο Survivor 5

Ο Στάθης λοιπόν πήρε τον λόγο και είπε:

«Απίστευτες αναμνήσεις, θυμάμαι ένα ένα τα run, θυμάμαι την κάθε μέρα ακριβώς τι κάναμε. Γύρισα πίσω και είναι συγκλονιστικό αυτό το πράγμα που έχουμε περάσει όλοι οι παίκτες στο Survivor. To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκο ρυζιού για να φάμε.

Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται στα διαλείμματα Σχίζας και Παναγιώταρου - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 ξεκίνησε πριν από μερικά λεπτά και σε λίγες ώρες θα αναδειχθεί επιτέλους ο μεγάλος νικητής για φέτος, ο οποίος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Όλοι οι παίκτες, οι φίλοι και οι συγγενείς των 2 φιναλίστ έχουν ήδη φτάσει (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξή τους) και ανυπομονούν να μάθουν το αποτέλεσμα.

Αφού πρώτα ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τον Άρη και τον Στάθη στο στάδιο και προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις έπειτα ακολούθησε ένα διαφημιστικό διάλειμμα. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly είναι φυσικά εκεί και απαθανάτισε τα τρυφερά φιλιά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα!

undefined

undefined