Survivor 5 -τελικός: Στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και τα παιδιά του - Αποκλειστικό Βίντεο

Τι γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 -τελικός: Στο πλευρό του Γιώργου Λιανού και τα παιδιά του - Αποκλειστικό Βίντεο

Ο τελικός του Survivor 5 συνεχίζεται και μέχρι στιγμής τα βίντεο από τις στιγμές των παικτών και οι δηλώσεις τους καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς. Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να μιλήσει και για τη στιγμή που μετάνιωσε περισσότερο απ' όλες στο παιχνίδι, δημιουργώντας ένταση στο πλατό.

Όταν, όμως, οι κάμερες κλείνουν και οι οι φιναλίστ μιλούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πως ξεκλέβει λίγα λεπτά για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, καθώς τα παιδιά του βρίσκονται, επίσης, στη σκηνή που έχει στηθεί στο Γαλάτσι και παρακολουθούν τον πατέρα τους να κάνει αυτό που ξέρει με επιτυχία.

Η κάμερα του youweekly.gr κατέγραψε το τρυφερό στιγμιότυπο που εκείνα έτρεξαν στο πλευρό του μόλις μπήκαν οι διαφημίσεις και ο παρουσιαστής τους έδωσε όλη την προσοχή του.

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Γιώργου Λιανού με τα παιδιά του στον τελικό του Survivor 5

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού στο Survivor 5

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού

Η επική φάρσα του παρουσιαστή που δεν προβλήθηκε ποτέ

Ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα κατά την άφιξή του στην Αθήνα με τους δημοσιογράφους, είναι ένας από τους παρουσιαστές που φημίζεται για το χιούμορ και τις ξεκαρδιστικές ατάκες που πετάει κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, αλλά και των σχολιασμών που κάνει γενικότερα. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές του στο Survivor 5, όπου προβλήθηκε και μία από τις πιο απίστευτες φάρσες που έκανε στους παίκτες κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου.

Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να πειράξει όσους είχαν απομείνει λέγοντάς τους πως θα επέστρεφαν στο ριάλιτι επιβίωσης κάποια από τα πρόσωπα που είχαν ήδη αποχωρήσει. Ανέφερε πως έγινε ψηφοφορία στην Ελλάδα για εκείνους που θα ήθελαν να ξαναδούν να αγωνίζονται και αυτοί ήταν ο Βαλάντης, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελισάβετ Σπανού.

Δεν κατάφερε, ωστόσο, να ολοκληρώσει την φάρσα, διότι ξέσπασε σε γέλια κοιτώντας τα σαστισμένα βλέμματα των διασήμων και των μαχητών, ενώ οι ίδιοι μόλις κατάλαβαν ότι αυτό δεν ισχύει ανακουφίστηκαν και άρχισαν να του φωνάζουν για το άγχος που τους προκάλεσε.