Survivor 5 - τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! Κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Το τρόπαιο του ανήκει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής! Κερδίζει το έπαθλο των 100.000 ευρώ

Στο τέλος του έφτασε απόψε 6/7 το Survivor 5, μετά από 6 μήνες δυσκολίας, πείνας, έντασης και πολλών αγωνισμάτων για όλους τους φετινούς παίκτες. Οι δυο Survivors που κατάφεραν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα και να αναδειχθούν οι καλύτεροι για φέτος είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας.

Οι δύο παίκτες έκατσαν για τελευταία φορά απέναντι στον Γιώργο Λιανό και φυσικά στο πλευρό τους ήταν οι πρώην συμπαίκτες τους, φίλοι, οικογένειες και θαυμαστές.

Μετά λοιπόν από πολλά διασκεδαστικά βίντεο, τραγούδια, ερωτικές εξομολογήσεις και συγκινήσεις ήρθε η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός πήρε τον φάκελο με το τελικό αποτέλεσμα και ανακοίνωσε επιτέλους το όνομα του φετινού νικητή.

Έτσι λοιπόν, ο παίκτης που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 και κερδίζει το τεράστιο χρηματικό τρόπαιο των 100.000 ευρώ είναι ο Στάθης Σχίζας.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη του νίκη, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».

Ο Στάθης Σχίζας ο φετινός νικητής του Survivor

Το βιογραφικό του

Ο Στάθης Σχίζας είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Την καρδιά του, όμως, την «κέρδισε» το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε εγχώριους αγώνες. Οι περισσότεροι τον γνωρίζουν μέσα από τις επιχειρήσεις του στο χώρο της εστίασης, κι όχι μόνο.

Στο SURVIVOR του έλειψε περισσότερο από όλα, η 8χρονη κόρη του. Δηλώνει «ερωτευμένος» μαζί της, αφού είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον κάνει να κλάψει

Στον Άγιο Δομίνικο ήρθε όχι απλά για να… επιβιώσει, αλλά γιατί γνωρίζει πως η νίκη είναι δική του!