Survivor 5 - τελικός: Εμφανίστηκε τελευταία στιγμή ο Ατζούν - Η αποκάλυψη για τον επόμενο κύκλο

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - τελικός: Εμφανίστηκε τελευταία στιγμή ο Ατζούν - Η αποκάλυψη για τον επόμενο κύκλο

Αφού είδαμε τον Γιώργο Λιανό να τρολάρει τον DJ από τα βραβεία MAD 2022, στον τελικό του Survivor 5 εμφανίστηκε ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλα. Ο λόγος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Παρά το γεγονός πως η κόρη του απόψε έχει τα γενέθλιά της, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια βραδιά, αφού δεν έχει χάσει τελικό εδώ και πέντε χρόνια.

Με τα λόγια του εξήγησε πως για τον ίδιο είναι και οι δύο νικητές και σίγουρα είναι οι ήρωες της βραδιάς, ωστόσο δεν στάθηκε μόνο στους φιναλίστ, αλλά επισήμανε έμμεσα πως του χρόνου θα πραγματοποιηθεί το Survivor All Star. επομένως, αν το φετινό παιχνίδι είχε ενδιαφέρον, φανταζόμαστε τι θα ακολουθήσει.

Ο κόσμος με το που ανέβηκε στη σκηνή τον αποθέωσε και τα χειροκροτήματα δεν σταματούσαν μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε.

Ο Ατζούν στον τελικό του Survivor 5

Ατζούν

ΑΝΑΤΡΟΠΗ της τελευταίας στιγμής με τον μεγάλο νικητή - Ποιος είναι τελικά

Λίγα λεπτά έχουν μείνει μέχρι τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αναδεικνύεται νικητής του Survivor 5. Η αγωνία του κοινού είναι πολύ μεγάλη και η αλήθεια είναι πως μία νέα πληροφορία ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα.

Τόσο ο Στάθης όσο και ο Άρης, ήταν δύο παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. Άλλωστε ήταν δύο από τους πιο καλούς αγωνιστικά παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και έφτασαν δίκαια σε αυτή τη θέση. Ποιος από τους δυο κερδίζει όμως; Μα θέλει και ερώτημα; Φυσικά ο... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr