Survivor 5 - τελικού Highlights (6/7) : Συγκινήσεις, τσιφτετέλια, φάρσες και ανατροπές ως το τέλος

Το περιμένατε να κερδίσει αυτός;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5 - τελικού Highlights (6/7) : Συγκινήσεις, τσιφτετέλια, φάρσες και ανατροπές ως το τέλος

Ο μεγάλος πολυαναμενόμενος τελικός του Survivor 5 έλαβε χώρα χθες Τετάρτη 6/7 και φυσικά οι καλεσμένοι, θαυμαστές και πρώην παίκτες έδωσαν το παρών για άλλη μία φορά στο Γαλάτσι. Όσοι βρέθηκαν εκεί δεν έχασαν σίγουρα μιας και οι εκπλήξεις, τα αστεία αλλά και οι ανατροπές δεν έλειψαν, όπως και στον ημιτελικό, αλλά ακόμα περισσότερο θα λέγαμε χθες.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 6/7 τελικό του Survivor 5

Οι εμφανίσεις των πρώην παικτών του Survivor 5 στον τελικό

Το βράδυ της Τετάρτης 6/7 έλαβε χώρα ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 και ήδη οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να εμφανίζονται από νωρίς. Όπως είδαμε και την Τρίτη 5/7, οι περισσότεροι ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακοί, ενώ πολλοί από τους άντρες επέλεξαν χακί χρωματισμούς για τα σύνολά τους.

Η Στέλλα Ανδρεάδου ήταν από τους πρώτους που πέρασαν από τα παρασκήνια του σόου, φορώντας μια μπλε ολόσωμη φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες, κοσμήματα και πέδιλα, ενώ ακολούθησε και ο Σάββας Κάλφας με λευκό outfit από πάνω μέχρι κάτω, φορώντας παράλληλα ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά. Ο ίδιος δήλωσε πως ήθελε την Μαίη νικήτρια, ενώ τα βρήκε ξανά με την Σοφιάνα. Εξήγησε πως πήγε και διακοπές με την Άσπα και το αγόρι της, ωστόσο τόνισε ότι θα πήγαινε στην τηλεόραση σε εκπομπή μόνο εάν του ταίριαζε.

Στέλλα Ανδρέαδου

Σάββας Κάλφας

Ο Σάκης Αρσενίου σε αντίθεση με τις 5/7 φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα πολύχρωμο πουκάμισο σε λευκούς, κόκκινους και μαύρους τόνους. Μάλιστα, πραγματοποίησε και ορισμένες δηλώσεις για τον ένα από τους δύο φιναλίστ και συγκεκριμένα για τον γάμο του Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά.

Σάκης Αρσενίου

Ακολούθησε και ο Νίκος Γιάννης, με ριγέ ροζ πουκάμισο και μπλε σκούρο παντελόνι, δηλώνοντας πως θέλει να δει τον Στάθη Σχίζα νικητή, την ίδια στιγμή που επισήμανε πως στεναχωρήθηκε με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Νίκος Γιάννης

Εκείνος, από την άλλη, ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με την κόντρα του με τον Νίκο Γιάννη και ανέφερε ότι θα τραγουδήσει πρώτη φορά το τραγούδι του "Έτσι γουστάρω fabulous".

Ο Γιάννης Τσολάκης μίλησε, επίσης στην κάμερα του youweekly.gr και αναφέρθηκε στην σοκαριστική πρόταση γάμου που έκανε στην κοπέλα του στον αέρα της εκπομπής κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, παρόλα αυτά δεν έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία γάμου με την κοπέλα του. Συμπλήρωσε πως θέλει τον Σοϊλέδη για νικητή, αλλά ήθελε να δει την Ασημίνα στον τελικό μαζί του.

Γιάννης Τσολάκης - Σύντροφος

Στην πορεία εμφανίστηκε και ο Τάκης Καραγκούνιας, που δήλωσε πως ο Άρης έχει κάνει κωλοτούμπες στο παιχνίδι και γι' αυτό δεν αξίζει να κερδίσει, αλλά και ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος δεν έχει τα έχει βρει με την ομοσπονδία ακόμα, όμως θα έβλεπε άνετα τον εαυτό του στον τελικό. Δυστυχώς, η συμμετοχή του του έχει αφήσει ένα πρόβλημα στο στομάχι.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέλεξε ένα μαύρο και στράπλες φόρεμα με κοψίματα, ενώ έκανε μία πολύ μακριά κοτσίδα στα μαλλιά της και από δίπλα της δεν έλειπε ο Σπύρος Μαρτίκας. Στο γήπεδο βρέθηκαν και ο Απόστολος Ρουβάς με τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου

Βρισηίδα Ανδριώτου

Γιώργος Κατσαούνης - Απόστολος Ρουβάς - Λάμπρος Κωνσταντάρας

Λίγο αργοπορημένη έφτασε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ωστόσο με την εμφάνισή της μας αποζημίωσε όλους!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η εμφάνιση της Ασημίνας στον τελικό του Survivor 5

Όπως και στον ημιτελικό, έτσι και χθες 6/7 ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και σας μετέφερε όλο το backstage υλικό.

Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν αναντίρρητα κι αυτή της Ασημίνας, η οποία δυστυχώς έφτασε στη πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Ωστόσο, παρευρέθηκε χθες στο Γαλάτσι προκειμένου να στηρίξει τους δυο φίλους της την σημαντική αυτή στιγμή.

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα άσπρο φόρεμα με άσπρα πέδιλα ένα μάλιστα εμφανίστηκε κρατώντας μια ανθοδέσμη στα χέρια, με την εικόνα της να θυμίζει... νυφούλα!

undefined

Η άφιξη της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με την οικογένεια του Στάθη στον τελικό του Survivor 5

Η οικογένεια του Στάθη Σχίζα μπήκε στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου στο Άλσος και μαζί τους είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με το λευκό της φόρεμα, η οποία θυμίζει νύφη, όπως και η εμφάνιση της Ασημίνας. Είναι άραγε σημαδιακό το σύνολο που επέλεξε;

Όπως και χθες, το φόρεμα έχει πολλά κοψίματα, με χαρακτηριστικό το μεγάλο σκίσιμο στο πόδι, ενώ έχει μόνο έναν ώμο και αφήνει τους κοιλιακούς της να φαίνονται καθαρά. Εσείς σε ποια εμφάνιση από τις δύο την προτιμάτε;

Η εμφάνιση της Βρισηίδας Ανδριώτου στον τελικό του Survivor 5

Η βραδιά του μεγάλου τελικού του Survivor 5 ήταν γεγονός και όλοι συγκεντρώθηκαν στο Γαλάτσι για να απολαύσουν τους δύο φιναλίστ και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η παραγωγή. Οι περισσότεροι παίκτες πέρασαν μπροστά από την κάμερα του youweekly.gr και μία από τις προσωπικότητες που απαθανάτισε ήταν και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να φορέσει μία μακριά μαύρη τουαλέτα, η οποία ήταν στράπλες και είχε σκίσιμο στην περιοχή της κοιλιάς, αλλά και ένα ακόμη μεγαλύτερο στο πόδι που έφτανε πολύ ψηλά. Η εμφάνιση αυτή 'ηταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ωστόσο θα έλεγε κανείς πως θυμίζει το χθεσινό (5/7) look της αγαπημένης του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Πέρα όμως από το φόρεμα, τράβηξε τα βλέμματα πάνω της και με το χτένισμά της, διότι δεν έκανε μία απλή κοτσίδα, αλλά δημιούργησε μία πολύ μακριά πλεξούδα που φτάνει κάτω από τη μέση. Δίπλα της είναι και ο σύντροφός της Σπύρος Μαρτίκας.

Στον τελικό του Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου στον τελικό του Survivor 5

Βρισηίδα Ανδριώτου

Ανδριώτου - Μαρτίκας

Τα πρώτα λόγια του Γιώργου Λιανού και η είσοδος Άρη και Στάθη

Ο Γιώργος Λιανός, ευδιάθετος και χαμογελαστός όπως πάντα, καλωσόρισε το κοινό, τους τηλεθεατές και τους Survivors και αποκάλυψε πως πρόκειται να εξελιχθεί μια φοβερή βραδιά και πως το καλύτερο το έχουν αφήσει για το τέλος.

Λίγα λεπτά αργότερα, καλωσόρισε και τους 2 φιναλίστ, Άρη και Στάθη, οι οποίοι μόλις εμφανίστηκαν επικράτησε ο κακός χαμός!

Οι αγκαλιές του Σοϊλέδη και της Αντωνά στον τελικό του Survivor 5

Η Μαρία Αντωνά με το που έφτασε στο Άλσος, έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Άρη Σοϊλέδη και, φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr το κατέγραψε. Ο έρωτάς τους έχει συζητηθεί πολύ και όχι άδικα, αφού φαίνεται πως δεν μπορούν να συγκρατηθούν.

Φαίνεται, μάλιστα, πως επέλεξε ξανά ένα μίνι φόρεμα σε ανοιχτό χρώμα, ωστόσο σε τελείως διαφορετικό ύφος σε σύγκριση με αυτό που φορούσε την βραδιά του ημιτελικού.

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης

Αντωνά - Σοϊλέδης

Αποκλειστικές φωτογραφίες Σχίζα - Παναγιώταρου

Αφού πρώτα ο Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τον Άρη και τον Στάθη στο στάδιο και προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις (δείτε τες εδώ), έπειτα ακολούθησε ένα διαφημιστικό διάλειμμα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν φυσικά εκεί και απαθανάτισε τα τρυφερά φιλιά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα!

undefined

undefined

Οι πιο δύσκολες στιγμές του Στάθη στο Survivor 5

Τους δύο φιναλίστ, Άρη και Στάθη, υποδέχθηκε στην αρχή του χθεσινού 6/7 τελικού του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός, οι οποίοι μετά τα ευχαριστώ τους για την αγάπη και την στήριξη τους, αναφέρθηκαν στις πιο δύσκολες στιγμές που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Στάθης λοιπόν πήρε τον λόγο και είπε:

«Απίστευτες αναμνήσεις, θυμάμαι ένα ένα τα run, θυμάμαι την κάθε μέρα ακριβώς τι κάναμε. Γύρισα πίσω και είναι συγκλονιστικό αυτό το πράγμα που έχουμε περάσει όλοι οι παίκτες στο Survivor. To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκο ρυζιού για να φάμε.

Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» ανέφερε ο Στάθης Σχίζας.

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Τριαντάφυλλού και του Γιώργου Ασημακόπουλου στον τελικό του Survivor 5

Όσο η βραδιά του τελικού του Survivor 5 ήταν σε εξέλιξη, οι πρώην παίκτες μαζί με το κοινό που βρισκόταν εκεί παρακολουθούσαν με αγωνία τη ροή του προγράμματος. Ανάμεσα στο κοινό εντοπίστηκε και ένας ακόμη πιο παλιός παίκτης που δίχασε τους θεατές. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο.

Μάλιστα, κάθισε δίπλα στην σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, και έβγαλε μαζί της κάποιες φωτογραφίες, χωρίς να αδικήσει και όσους βρίσκονται γύρω του, αφού έβγαλε και μαζί τους κάποιες σέλφι.

Άλλος ένας παίκτης που βρέθηκε εκεί από άλλη χρονιά ήταν και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα και μιλούσε με τους υπόλοιπους ανθρώπους της παραγωγής και των δύο ομάδων σαν να ήταν και φέτος εκεί.

Μαρία Αντωνά - Τριαντάφυλλος

Τριαντάφυλλος

Γιώργος Ασημακόπουλος

Οι πιο δύσκολες στιγμές του Άρη στο Survivor 5

Όταν οι δύο φιναλίστ, Άρης και Στάθης αναφέρθηκαν στις πιο δύσκολες στιγμές που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο και ήρθε η σειρά του Άρης να μιλήσει, εκείνος είπε συγκινημένος:

«Θέλω να ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και να με συγχωρέσεις, Γιώργο, για αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της ψυχής μου τους ανθρώπους που ήταν πίσω από τις κάμερες. Ρεπόρτερ, κάμεραμαν, ηχολήπτες, όλους τους ανθρώπους της παραγωγής και όλους όσους είναι εδώ. Αυτοί οι άνθρωποι, πέρα από το ότι έκαναν τη δουλειά τους, έπρεπε να είναι δίπλα μας σαν στηρίγματα να μας μιλάνε καθημερινά, να μας καθησυχάζουν, να μας λένε πως όλα θα πάνε καλά και να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όσους με βοηθήσατε σε αυτή την πορεία.

Η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν εκείνη του τραυματισμού μου. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά, είχα μόνο μικροτραυματισμούς. Εκείνη τη στιγμή που χτύπησα, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό και φοβήθηκα μην μου στερήσει ο τραυματισμός τη συνέχεια στο παιχνίδι. Ευτυχώς είχαμε άμεση ανταπόκριση από τους γιατρούς. Έπρεπε να μείνω εκτός αγώνων για δυο εβδομάδες και νομίζω πως ήταν οι πιο δύσκολες μέρες σε αυτούς τους έξι μήνες. Παρακαλούσα από την πέμπτη μέρα την γιατρό να παίξω και δεν με άφηνε. Κατέληξα να περιμένω 14 μέρες για να μπω και αυτή θεωρώ πως ήταν η πιο δύσκολη στιγμή μου» είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Η φάρσα του Γιώργου Λιανού στους παίκτες που δεν είχε προβληθεί ποτέ στο Survivor 5

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας από τους παρουσιαστές που φημίζεται για το χιούμορ και τις ξεκαρδιστικές ατάκες που πετάει κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, αλλά και των σχολιασμών που κάνει γενικότερα. Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές του στο Survivor 5, όπου προβλήθηκε και μία από τις πιο απίστευτες φάρσες που έκανε στους παίκτες κατά τη διάρκεια ενός συμβουλίου.

Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να πειράξει όσους είχαν απομείνει λέγοντάς τους πως θα επέστρεφαν στο ριάλιτι επιβίωσης κάποια από τα πρόσωπα που είχαν ήδη αποχωρήσει. Ανέφερε πως έγινε ψηφοφορία στην Ελλάδα για εκείνους που θα ήθελαν να ξαναδούν να αγωνίζονται και αυτοί ήταν ο Βαλάντης, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ελισάβετ Σπανού.

Δεν κατάφερε, ωστόσο, να ολοκληρώσει την φάρσα, διότι ξέσπασε σε γέλια κοιτώντας τα σαστισμένα βλέμματα των διασήμων και των μαχητών, ενώ οι ίδιοι μόλις κατάλαβαν ότι αυτό δεν ισχύει ανακουφίστηκαν και άρχισαν να του φωνάζουν για το άγχος που τους προκάλεσε.

Το τρυφερό στιγμιότυπο του Γιώργου Λιανού με τα παιδιά του στον τελικό του Survivor 5

Ενώ ο τελικός του Survivor 5 βρισκόταν σε εξέλιξη, όταν οι κάμερες έκλειναν και οι φιναλίστ μιλούσαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πως ξέκλεβε λίγα λεπτά για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, καθώς τα παιδιά του βρίσκονταν, επίσης, στη σκηνή που είχε στηθεί στο Γαλάτσι και παρακολουθούσαν τον πατέρα τους να κάνει αυτό που ξέρει με επιτυχία.

Η κάμερα του youweekly.gr κατέγραψε το τρυφερό στιγμιότυπο που εκείνα έτρεξαν στο πλευρό του μόλις μπήκαν οι διαφημίσεις και ο παρουσιαστής τους έδωσε όλη την προσοχή του.

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού στο Survivor 5

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού

Οι τσακωμοί που μετάνιωσαν Στάθης & Άρης

Μετά την αποκάλυψη για τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσαν μέσα στο Survivor 5 Άρης και Στάθης, ο Γιώργος Λιανός τους έδωσε τον λόγο ξανά, ρωτώντας τους αν έχουν μετανιώσει για κάτι που έκαναν ή είπαν αυτούς τους 6 περίπου μήνες.

Ο Στάθης λοιπόν ανέφερε πως για αυτό που έχει μετανιώσει είναι ένας μεγάλος τσακωμός που είχε στις αρχές του παιχνιδιού με τον Τάκη, του οποίοι πάνω στα νεύρα του του πέταξε το μπαλάκι.

Από την άλλη, ο Άρης αναφέρθηκε επίσης σε έναν πολύ έντονο καυγά που είχε με τον ίδιο παίκτη, τονίζοντας μάλιστα πως χθες στον ημιτελικό πήγε να του δώσει το χέρι, ο Τάκης ωστόσο αρνήθηκε.

Το τσιφτετέλι Ευρυδίκης & Βρισηίδας

Προκειμένου οι δυο φιναλίστ του Survivor 5 Στάθης και Άρης να ξεαγχωθούν και να διασκεδάζουν τον χθεσινό 6/7 μεγάλο τελικό, ο Σάκης Αρσενίου πήρε το μικρόφωνο και ξεκίνησε να ερμηνεύει μερικά από τα τραγούδια του.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της μουσικής αυτής στιγμής, η Ευρυδίκη πήρε την Βρισηίδα, πήγαν δίπλα στον τραγουδιστή και τους 2 φιναλίστ, ανέβηκαν πάνω στο σκαμπό και ξεκίνησαν να χορεύουν τσιφτετέλι!

Φυσικά, αποθεώθηκαν από το κοινό και όλοι χτυπούσαν παλαμάκια! Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, προβλήθηκε κι ένα βίντεο με μια φάρσα που είχε κάνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες και δεν είχε παιχτεί ποτέ στον αέρα!

Η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός τρολάρει τον Dj Valentino

Την ώρα που ο Σάκης Αρσενίου σηκώθηκε και τραγούδησε προκειμένου να ξεσηκώσει το κοινό, με την Ευρυδίκη και την Βρισηίδα να χορεύουν όρθιες στα σκαμπό τσιφτετέλι, ο Γιώργος Λιανός προσέφερε τρελό γέλιο στο κοινό και τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής τρόλαρε τον DJ Valentino με την ανύπαρκτη κονσόλα στα φετινά MAD VMA, ένα γεγονός που έγινε viral. Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λιανός έκανε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις προσποιούμενος ότι παίζει μουσική.

undefined

Η τρυφερή εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

Μια πολύ τρυφερή στιγμή είδαμε στον χθεσινό 6/7 τελικό του Survivor 5 καθώς ο Γιώργος Λιανός, λίγο πριν ανακοινώσει το όνομα του μεγάλου νικητή, θέλησε να φωνάξει τις συντρόφους των δυο φιναλίστ, Άρη και Στάθη, να έρθουν μπροστά και να κάτσουν δίπλα τους.

Έτσι λοιπόν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κι η Μαρία Αντωνά, εξίσου εντυπωσιακές και οι δύο, έκατσαν στα σκαμπό δίπλα από τους αγαπημένες τους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα χαρακτηριστικά εκείνα που βρήκαν στους συντρόφους τους και τις έκαναν να τους ερωτευτούν.

Μετά λοιπόν την Αλεξάνδρα, τον λόγο πήρε η Μαρία Αντωνά η οποία είπε πως τα τελευταία 4 χρόνια που είναι σε σχέση με τον Άρη είναι τα καλύτερα της ζωής της και πως ανυπομονεί να παντρευτούν κι να κάνουν την δική τους οικογένεια.

«Είναι ένα παιδί που το βλέπω τόση ώρα εδώ πέρα με κάτι πάρα πολύ όμορφο που έχει ανάμεσα στα πόδια του, ένα παιδί που πιστεύει στο Θεό....» είπε μάλιστα κάποια στιγμή η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιανός είπε: «Μαρία μου θα σε διακόψω αλλά ακούστηκε κάπως περίεργο αυτό...».

Τότε η δημοσιογράφος γέλασε κι είπε: «Εννοώ για την εικονίτσα που έχει εδώ πέρα μαζί του… είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά και την οικογένεια τι έλεγα αγάπη μου;».

Οι δηλώσεις και τα φιλιά του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον τελικό του Survivor 5

Οι δύο φιναλίστ του Survivor 5 παρακολουθούσαν τα βίντεο που είχε ετοιμάσει η παραγωγή για την πορεία των φετινών παικτών, ωστόσο έφτασε η στιγμή για τους ίδιους να έρθουν λίγο πιο κοντά με τα δύο πιο αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία προηγουμένως έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση, και την Μαρία Αντωνά να καθίσουν δίπλα στους συντρόφους τους και η κίνηση του Στάθη Σχίζα μας έκανε να λιώσουμε.

Την σήκωσε στα χέρια και την τοποθέτησε στο κάθισμά της απαλά, ενώ όση ώρα μιλούσαν ο ένας για τον άλλο δεν σταμάτησαν να φιλιούνται και να δείχνουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Εκείνη αποκάλυψε, μάλιστα, το χαρακτηριστικό του Στάθη που την έχει γοητεύσει, ενώ εκείνος συμπλήρωσε πως πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής του. Ο Σοϊλέδης στο άκουσμα αυτών υποστήριξε πως σύντομα θα έρθει και η πρόταση γάμου.

«Ο Στάθης είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και αποδεικνύεται από τις πράξεις του και όχι από τα λόγια του. Με συγκινούσε κάθε φορά που τον έβλεπα να κερδίσει και να κρατάει χαμηλά το κεφάλι του, αυτό ήταν το πιο συγκινητικό για μένα», είπε αρχικά το μοντέλο.

Ενώ ο Σχίζας της εξομολογήθηκε: «Μέρα με τη μέρα την ερωτεύομαι όλο και πιο πολύ, είναι γυναίκα μου, γυναίκα της ζωής μου, αισθάνομαι ευλογημένος που την έχω δίπλα μου. Την αγαπώ πολύ και την έχω δίπλα μου σε όλα».

Το πρώτο τραγούδι του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Μετά το ξέφρενο πάρτι με τα τραγούδια του Σάκη Αρσενίου και τους χορούς Ευρυδίκης και Βρισηίδας, σειρά είχε να σηκωθεί και να ανεβάσει το κοινό στον αποψινό 6/6 τελικό του Survivor 5 ο... Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο "βασιλιάς της καρδιάς μας" λοιπόν μετά την περιβόητη επιτυχία που έκανε με το "Yummy" κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, ηχογράφησε και κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι.

Φυσικά, η πρώτη live μετάδοση έγινε απόψε στο Γαλάτσι και ξεσήκωσε όλο το κοινό με τις χορευτικές του κινήσεις και πρώτους πρώτους τους Survivors συμπαίκτες του. Νωρίτερα, προβλήθηκε κι ένα βίντεο εξαιρετικά αφιερωμένο σε αυτόν και σε όλες τις στιγμές γέλιου που μας έχει χαρίσει.

Ο Ατζούν στον τελικό του Survivor 5

Αφού είδαμε τον Γιώργο Λιανό να τρολάρει τον DJ από τα βραβεία MAD 2022, στον τελικό του Survivor 5 εμφανίστηκε ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλα. Ο λόγος για τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Παρά το γεγονός πως η κόρη του απόψε έχει τα γενέθλιά της, δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια βραδιά, αφού δεν έχει χάσει τελικό εδώ και πέντε χρόνια.

Με τα λόγια του εξήγησε πως για τον ίδιο είναι και οι δύο νικητές και σίγουρα είναι οι ήρωες της βραδιάς, ωστόσο δεν στάθηκε μόνο στους φιναλίστ, αλλά επισήμανε έμμεσα πως του χρόνου θα πραγματοποιηθεί το Survivor All Star. επομένως, αν το φετινό παιχνίδι είχε ενδιαφέρον, φανταζόμαστε τι θα ακολουθήσει.

Ο κόσμος με το που ανέβηκε στη σκηνή τον αποθέωσε και τα χειροκροτήματα δεν σταματούσαν μέχρι τη στιγμή που αποχώρησε.

Ατζούν

Ο Στάθης Σχίζας ο φετινός νικητής του Survivor

Στο τέλος του χθεσινού τελικού 6/7 του Survivor 5, οι δύο παίκτες έκατσαν για τελευταία φορά απέναντι στον Γιώργο Λιανό και φυσικά στο πλευρό τους ήταν οι πρώην συμπαίκτες τους, φίλοι, οικογένειες και θαυμαστές.

Μετά λοιπόν από πολλά διασκεδαστικά βίντεο, τραγούδια, ερωτικές εξομολογήσεις και συγκινήσεις ήρθε η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός πήρε τον φάκελο με το τελικό αποτέλεσμα και ανακοίνωσε επιτέλους το όνομα του φετινού νικητή.

Έτσι λοιπόν, ο παίκτης που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 και κερδίζει το τεράστιο χρηματικό τρόπαιο των 100.000 ευρώ είναι ο Στάθης Σχίζας.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη του νίκη, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».