Survivor 5: Τον κοίταξε με άγριο βλέμμα - Ο Μαρτίκας ''κάρφωσε'' την Αντωνά για το βράδυ του τελικού

Την δικαιολογεί;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Τον κοίταξε με άγριο βλέμμα - Ο Μαρτίκας ''κάρφωσε'' την Αντωνά για το βράδυ του τελικού

O Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε την Πέμπτη 7/7 στο Happy Day και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε π πρώην παίκτης του Survivor 5 δε μπόρεσε να μην σχολιάσει τον νικητή του παιχνιδιού, παραδεχόμενος πως εξαρχής στήριζε τον Στάθη Σχίζα.

Μάλιστα, δε δίστασε να δηλώσει πως λόγω της υποστήριξης του προς τον νικητή, εν τέλει, αισθάνθηκε το έντονο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά, συντρόφου του Άρη, η οποία έδωσε πολύ μεγάλη προσπάθεια να τον βγάλει νικητή. Όσο για το βλέμμα της την ώρα της ανακοίνωσης, που συζητήθηκε ιδιαίτερα, ο Μαρτίκας το είδε και το θεώρησε λογικό.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για την Μαρία Αντωνά

«Το έπαθλο αυτό έχει χαρακτήρα» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε ότι «εισέπραξα τη ματιά της Μαρίας, νομίζω ότι έχει ανέβει η φωτογραφία με ένα βλέμμα που ήταν… ένα αντίστοιχο βλέμμα το εισέπραξα κι εγώ. Κάπου διασταυρώσαμε τα βλέμματά μας. Είναι ανθρώπινο και απόλυτα λογικό».

Η οργή της Αντωνά μετά την ανακοίνωση του νικητή

Δυστυχώς δεν είναι εφικτό όλα σε αυτή την ζωή να γίνονται όπως ακριβώς τα θέλουμε και σίγουρα το βράδυ της Πέμπτης 6/7 δεν επιφύλασσε ευχάριστα πράγματα για την Μαρία Αντωνά. Υποστηρικτή μέχρι το τέλος με τον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη που ήταν ένας από τους δυο φιναλίστ του Survivor 5 αλλά μετά την ήττα του, το πήρε κατάκαρδα.

Ήρθε αντιμέτωπη με πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, φήμες, αποκαλύψεις αλλά... όποιος βιάζεται σκοντάφτει δεν λέει ο λαός;

Μάλλον αυτό έγινε κάπου προς το τέλος και ο Άρης έχασε στα παρά τσάκ από τον Στάθη! Κάποιες λάθος κινήσεις τόσο δικές της (δείτε εδώ την προσβλητική ανάρτηση που έκανε repost για την Παναγιώταρου) όσο και του συντρόφου της (δείτε εδώ) στοίχισαν, έτσι λένε στο twitter τουλάχιστον τι να πω;

(Πηγαίντε το παρακάτω βίντεο στο 3:47):

Τέλος πάντων, το θέμα μας δεν είναι τι έδειξαν οι κάμερες, αλλά τι έγινε παρασκηνιακά και δεν καταγράφηκε ποτέ. Η Μαρία Αντωνά στεναχωρήθηκε πάρα πολύ που ο σύντροφός της δεν κατάφερε να είναι ο νικητής αλλά ταυτόχρονα εκνευρίστηκε κιόλας με αποτέλεσμα όσο κατέβαινε τα σκαλιά στο Γαλάτσι για να πλησιάσει και να αγκαλιάσει τον Άρη να μουρμουρίζει διάφορα από μέσα της.

Πήγε τον αγκάλιασε και... εξαφανίστηκε. Στην ομαδική φωτογραφία που έβγαλαν όλοι μαζί την φώναζαν και δεν πλησίασε ποτέ.

τελικός Survivor 5

Και πριν πέσετε να την φάτε, ο καθένας διαχειρίζεται όπως μπορεί κι όπως νιώθει κάποιες καταστάσεις. Έτσι έκρινε, έτσι έκανε! Ποιος μπορεί να πει τι;