Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση της πρώην γυναίκας του Σχίζα μετά την νίκη του - H αναφορά στην κόρη τους

Το όλο νόημα κείμενο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση της πρώην γυναίκας του Σχίζα μετά την νίκη του - H αναφορά στην κόρη τους

Ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 αναδείχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 6/7 και μετά από πολλές ώρες αναμονής και αγωνίας, ακούστηκε στο θέατρο του Γαλατσίου το όνομα του Στάθη Σχίζα. Πολλοί θεώρησαν το αποτέλεσμα ανατροπή, όμως η Παναγώταρου, ο ίδιος και το κοινό του το καταχάρηκαν.

Ο Σχίζας συγκλονίστηκε και εκείνος από την αγάπη του κόσμου και για τον λόγο αυτό έσπευσε να τους ευχαριστήσει με τις πρώτες δηλώσεις του. Την ώρα λοιπόν, που εκείνος γιόρταζε το ευτυχές γεγονός με την αγαπημένη του, η πρώην γυναίκα του έκανε ένα στόρυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όλο νόημα.

Με μια φωτογραφία της κόρης τους να κοιμάται, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη, αναφέροντας μάλιστα πως η κόρη τους δεν κατάφερε να μείνει ξύπνια και έτσι δεν πρόλαβε να μάθει την μεγάλη νίκη του πατέρα της.

Η πρώτη ανάρτηση της πρώην του Στάθη Σχίζα μετά την νίκη του στο Survivor 5

«Το δικό μου τρόπαιο, η γυναίκα της ζωής μου κοιμήθηκε, το πρωί που θα μάθει τα νέα θα σας ευχαριστήσει για τον μπαμπά της. Να είστε όλοι καλά και πάνω από όλα τα παιδάκια σας!».

Πρώην Σχίζα

Η στιγμή της μεγάλης ανακοίνωσης του νικητή του Survivor 5

Στο τέλος του έφτασε 6/7 το Survivor 5, μετά από 6 μήνες δυσκολίας, πείνας, έντασης και πολλών αγωνισμάτων για όλους τους φετινούς παίκτες. Οι δυο Survivors που κατάφεραν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα και να αναδειχθούν οι καλύτεροι για φέτος είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας.

Οι δύο παίκτες έκατσαν για τελευταία φορά απέναντι στον Γιώργο Λιανό και φυσικά στο πλευρό τους ήταν οι πρώην συμπαίκτες τους, φίλοι, οικογένειες και θαυμαστές.

Μετά λοιπόν από πολλά διασκεδαστικά βίντεο, τραγούδια, ερωτικές εξομολογήσεις και συγκινήσεις ήρθε η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός πήρε τον φάκελο με το τελικό αποτέλεσμα και ανακοίνωσε επιτέλους το όνομα του φετινού νικητή.

Έτσι λοιπόν, ο παίκτης που αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 5 και κερδίζει το τεράστιο χρηματικό τρόπαιο των 100.000 ευρώ είναι ο Στάθης Σχίζας.

Μάλιστα, λίγα λεπτά μετά την μεγάλη του νίκη, ο Στάθης Σχίζας είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου πραγματικά και θέλω να πω κάτι το οποίο δεν το είχα αποκαλύψει τόσο καιρό για την περίπτωση που κατακτούσα το έπαθλο. Από τη στιγμή που το κατέκτησα, πολύ μεγάλο ποσό από τα χρήματα που πήρα θα πάει στα παιδιά με καρκίνο! Θέλω να πω και κάτι άλλο… Ότι είναι νικητής και ο Άρης, ο οποίος αξίζει και αυτός ένα τεράστιο συγχαρητήρια για όλα αυτά που τραβήξαμε μαζί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους».