Survivor 5: «Έπρεπε να απολογηθεί...» - Ο Μακαλιάς ''απασφάλισε'' για τις αντιδράσεις της Αντωνά

«'Ημασταν το πλυντήριο του Άρη Σοϊλέδη...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Έπρεπε να απολογηθεί...» - Ο Μακαλιάς ''απασφάλισε'' για τις αντιδράσεις της Αντωνά

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Happy day'' την Παρασκευή 8/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στη φετινή του παρουσία στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα''.

Είναι γεγονός, πως η εκπομπή σχολίαζε ιδιαίτερα τα γεγονότα, που διαδραματίζονταν στο Survivor 5 και όσο να ναι η θέση της Μαρίας Αντωνά, λόγω του συντρόφου της, που διαγωνιζόταν στο παιχνίδι, ήταν έντονη. Ο Μακαλιάς, μέσα από όσα είπε, παραδέχτηκε τον έντονο σχολιασμό, που έκαναν ως πάνελ ειδικά την ημέρα μετά τον τελικό, ωστόσο πήρε και το μέρος της συναδέλφου του.

Τα σχόλια του Δημήτρη Μακαλιά για τις αντίδρασεις της Μαρίας Αντωνά στο Survivor 5

«Περίμενα ότι η Μπέττυ Μαγγίρα είναι εύθυμος άνθρωπος, αλλά δεν περίμενα ότι εμείς οι πέντε θα είμαστε σαν οικογένεια. Αισθάνθηκα ότι αναπνέουμε μαζί. Καλώς εχόντων των πραγμάτων συνεχίζουμε κανονικά την εκπομπή στο Open από τα τέλη Αυγούστου.

Γίναμε ένα Survivor Πανόραμα, παίζαμε μόνο Survivor. Είχαμε και την Μαρία Αντωνά, αυτοσατιριζόμασταν και λέγαμε ότι ήμασταν το πλυντήριο του Άρη Σοϊλέδη και τον ξεπλέναμε. Λέγαμε την αλήθεια μας. Ήταν δύσκολο για την Μαρία, ήταν λες και έπρεπε να απολογηθεί η ίδια για τον Α. Σοϊλέδη».

Το περιβόητο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor 5

Η μεγάλη ανατροπή έγινε το βράδυ της Τετάρτης (6/7) στον τελικό του Survivor 5. Μπορεί ο Άρης Σοϊλέδης να ήταν το ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο ο Στάθης Σχίζας του «έκλεψε» τη νίκη την τελευταία στιγμή. Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα βέβαια, ήταν η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στην ανακοίνωση του νικητή.

H Μαρία Αντωνά στήριζε τον σύντροφό της από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή, ενώ τη βραδιά του τελικού ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Άρης Σοϊλέδης είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ την εξομολόγησή της).

Με το που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ότι ο Στάθης Σχίζας είναι αυτός που κερδίζει τα 100.000 ευρώ, η κάμερα πήγε στη Μαρία Αντωνά. Η αντίδρασή της ήταν επική καθώς όχι μόνο δεν χαμογέλασε αλλά είχε το βλέμμα που... σκοτώνει.