«Πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με...» - Τι συνέβη στον τελικό του Survivor μεταξύ Αντωνά και Εμμανουήλ

Το άγνωστο περιστατικό με την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με...» - Τι συνέβη στον τελικό του Survivor μεταξύ Αντωνά και Εμμανουήλ

Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε το πρωί της Κυριακής 10/7 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στη Μαρία Αντωνά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μάλιστα και για το τραγούδι του (ακούστε το εδώ).

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την Μαρία Αντωνά

«Τον μεγαλύτερο χαμό στο Survivor τον έκανα εγώ. Έχω αυτογνωσία και είμαι έντονος χαρακτήρας. Πήγα να αγκαλιάσω τον Στάθη και η Μαρία Αντωνά πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε πάρα πολύ έντονα. Αυτό με ενόχλησε και με στεναχώρησε πάρα πολύ. Δεν έγινε κατά λάθος, δεν είμαι χαζός. Με έσπρωξε επιθετικά για να μου δείξει ότι δεν με βλέπει καν.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία, με την κακή έννοια. Είναι εμμονικός μαζί μου και δεν με ξέρει σαν χαρακτήρα. Αν με γνωρίσει, θα αναθεωρήσει. Έχει μιλήσει πολύ άσχημα για μένα, ίσως έχει πάει με το μέρος της άλλης πλευράς. Ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να μην επηρεάζεται από κανέναν και να έχει μια προσωπική άποψη».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε από την πλευρά του: «Η προσωπική μου άποψη διαμορφώθηκε από αυτά που είδα ως τηλεθεατής γιατί ως παίκτης δεν βρεθήκαμε στο Survivor. Να υπενθυμίσω στον Κωνσταντίνο ότι ακόμα ρωτούν τον Άρη σχετικά με αυτό το αστείο, που σε κάποια άλλη περίπτωση μπορεί σε κάποιον να είχε στοιχίσει το γάμο του, τη σχέση του…

Είπε πολύ άσχημα πράγματα και τώρα λέει ότι έβγαλε ένα τραγούδι με το οποίο θέλει να δείξει ότι σέβεται τους άλλους, αλλά καθόλου δεν σεβάστηκε. Για το σπρώξιμο της Μαρίας το είπε ο Κωνσταντίνος που είπε και για τον Άρη και τη Σοφιάνα και μετά είπε ότι τα έλεγε με τρολ. Τα είδε στον ύπνο του. Στο δάσος έφευγαν τέσσερα άτομα και αυτά που έλεγε δεν ήταν ούτε τρολ, ήταν αηδίες, απλά για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του».

Ο Εμμανουήλ "τα έχωσε" και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, είναι γνωστό από τη συμμετοχή του στο Survivor, πως ότι έχει να πει θα το πει ανεξαρτήτως καμερών, και δεν "μασάει" τα λόγια του. Το πρωί της Τετάρτης 29/6, παραχώρησε συνέντευξη στην Χριστιάνα Κοχλατζή. και το Happy Day, και αναφέρθηκε στις συνεργασίες του με μερικές από τις πιο γνωστές Ελληνίδες.

Μέσα σε όλα λοιπόν αναφέρθηκε και στην Ειρήνη Παπαδοπούλου για την οποία είπε πως έχει πολλές ανασφάλειες, και δεν μίλησε και με τα καλύτερα για την συνεργασία που είχαν.

«Λίγο πριν μπω στο Survivor, μια συνεργασία που ήταν λίγο άκυρη και δεν ήθελα να προχωρήσω ήταν με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Έχει πολλές ανασφάλειες το κοριτσάκι. Δεν είναι και κοριτσάκι πια, δεν είναι μικρό κορίτσι. Ήθελε να πάει σε μια εκπομπή της ΕΡΤ1 που διασκεδάζουν και λένε τραγούδια και με πήρε 1 το βράδυ και μου έλεγε ότι δε της έχω στείλει φωτογραφίες το make up που θα της κάνω και κάτι τέτοια.

Της είπα να χαλαρώσει λίγο… Δεν ήταν καμία συγκλονιστική εμφάνιση που θα έπρεπε να εφεύρουμε κανένα συγκλονιστικό concept για να παγώσει όλη η Ελλάδα…. Της είπα ότι θα έπρεπε να βρει κάποιον άλλο να συνεργαστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.