Survivor 5: Της το τραγουδούσε πριν από κάθε συμβούλιο - "Στάζει μέλι" ο Μαρτίκας για την Βρισηίδα

Το αποκάλυψαν στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Της το τραγουδούσε πριν από κάθε συμβούλιο -

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, αμέσως μετά το τέλος του Survivor 5, αποφάσισαν να κάνουν τις πρώτες τους κοινές διακοπές στην Πάρο και ήδη οι πρώτες αναρτήσεις τους έχουν ανάψει "φωτιές". Τα story και οι φωτογραφίες τους δεν σταματούν, φυσικά, εκεί, καθώς τις προάλλες, το γνωστό μοντέλο ανέβασε πως περνούν το βράδυ τους στο νησί.

Όσο, λοιπόν, έπιναν το ποτό τους και απολάμβαναν την παρέα των φίλων τους, συζητούσαν για την σχέση τους και όσα συνέβαιναν μεταξύ τους στον Άγιο Δομίνικο και έτσι έγινε μία μικρή αποκάλυψη. Ο φαρμακοποιός συνήθιζε να τραγουδάει και να αφιερώνει ένα συγκεκριμένο τραγούδι στην σύντροφό του πριν από κάθε συμβούλιο και το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, όπως φαίνεται μέσα από το βίντεο. Είναι η "έμπνευσή" του.

Το τραγούδι που αφιέρωνε ο Σπύρος Μαρτίκας στην Βρισηίδα πριν από τα συμβούλια του Survivor 5

«Ξυπνάει το πρωί και είναι...»

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή 8/7 στο Super Κατερίνα σχολιάζονται με το πάνελ πολλά και διάφορα θέματα. Ο πρώην παίκτης survivor 5, όπως ήταν αναμενόμενο δε γινόταν να μην σχολιάσει τη σχέση, που έχει ξεκινήσει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί αλλά από ότι φαίνεται τόσο από τις κοινές τους εξόδους όσο και από τις δηλώσεις, που κάνουν θα έχουν μέλλον μαζί. Μάλιστα δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο πόσο πολύ του αρέσει το κορίτσι και εξωτερικά, ενώ λίγο μετά δεν άφησε παραπονεμένη την Κατερίνα, κάνοντας της ένα κοπλιμέντο.

«Άβαφη ξυπνάει το πρωί η Βρισηίδα και είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει στην ζωή μου, στην καλύβα δηλαδή να ξυπνάει και να σηκώνομαι να δω τη Βρισηίδα να μου φτιάξει η ημέρα μου».