\"My Style Rocks\": Ραμόνα, εσύ; Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια πριν τις πλαστικές...

\
Τι σας έχω, τι σας έχω;

Δεν μπορώ να το κρύψω πλέον πως το My Style Rocks έχει γίνει η αγαπημένη μου συνήθεια, όχι γιατί το βλέπω αλλά γιατί ψάχνω και βγάζω στην φόρα σιγά σιγά όλα όσα δεν γνώριζε κανείς για τις κοπέλες που συμμετέχουν στο παιχνίδι, που μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή. διαβάστε παρακάτω...

Μέσα από το Youweekly.gr σας αποκαλύψαμε πως ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν από τις πλαστικές - και δεν έχει καμία σχέση με το τώρα - αλλά και που έχουμε ξαναδεί την Τζώρτζια (Δείτε τα links στο τέλος του άρθρου). Σήμερα, λοιπόν εγώ, μέσα από το blog μου Τάδε Effie θα σας μιλήσω και θα σας αποκαλύψω πράγματα για την ζωή της πιο πολυσυζητημένης συμμετοχής του παιχνιδιού η οποία ακούει στο όνομα Ραμόνα.



Κυρίες και κύριοι να σας πω πως... σιγά μην γλίτωνε η Ραμόνα από το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού! Η παίκτρια που κλαίει, που έρχεται σε αντιπαράθεση με τις συμπαίκτριές της, που μονοπωλεί το ενδιαφέρον με την ίντριγκα που δημιουργεί έχει κάνει πλαστική και το Youweekly.gr μέσα από το Τάδε Effie σας παρουσιάζει το πριν και το μετά.... Αναρωτιέστε που έχει κάνει πλαστική; Μα φυσικά, στην μύτη!



Το κοριτσάκι που βλέπετε στην μέση της φωτογραφίας μήπως σας θυμίζει κάτι; Ναι, ναι καλά καταλάβατε είναι η φίλη μας η Ραμόνα με άλλη μύτη. Εντελώς άλλη μύτη!

Και η αλήθεια είναι με έτρωγε από την αρχή πως κάπου την γνωρίζω αλλά, η νέα μύτη με παραπλάνησε και είχε κολλήσει το μυαλό μου... Αλλά, ανακάλυψα που την έχω ξαναδεί και την έχετε δει κι εσείς... Ιδού:



Η Ραμόνα το 2007 συμμετείχε στα Playboy Greek Playmates Awards, με την παλιά της μύτη φυσικά, και... είχε αποσπάσει καλές κριτικές από ότι θυμάμαι!

Τώρα, λοιπόν, αφού "αποσύρθηκε" για κάποια χρόνια από την τηλεόραση είπε να επιστρέψει αλά... Τζούλια Αλεξανδράτου - γκριμάτσες και τέτοια! Για να δούμε... μέχρι στιγμής το πάει καλά!

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr & στο Tάδε Effie:

Είστε έτοιμοι; Δείτε πως ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, από το My Style Rocks πριν τις πλαστικές!

My Style Rocks: Κι όμως… την γνωρίζετε από το παρελθόν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Ποιοι από εσάς την θυμάστε;

My style Rocks: Είστε σίγουροι ότι δεν γνωρίζετε από παλιά την Τζώρτζια; Θα τρίβετε τα μάτια σας, μόλις δείτε από που την ξέρετε!