Αποκλειστικό! Φεύγει από την μεσημεριανή ζώνη η Ελένη Μενεγάκη!

Αποκλειστικό! Φεύγει από την μεσημεριανή ζώνη η Ελένη Μενεγάκη!
H Ελένη Μενεγάκη είναι ομολογουμένως μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης! Οι τελευταίες χρονιές όμως δεν θύμιζαν σε τίποτα τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε κάποτε και για τον λόγο αυτό φέτος επέστρεψε πλήρως ανανεωμένη!

Η Ελένη αποφάσισε να αλλάξει όλο το δυναμικό της ομάδας της τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες αλλά και την θεματολογία της εκπομπής της. Αντί λοιπόν να έχει ψυχαγωγική διάθεση έκανε στροφή και πλέον έχει ρεπορτάζ και επικαιρότητα. Κάτι που, όπως μαρτυρούν τα ποσοστά στους πίνακες της AGB δεν το προτιμάει το κοινό της. Και κάπως έτσι η παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κανάλι τους προβληματισμούς της και στο τραπέζι έπεσε μια πρόταση που θα σας αποκαλύψω ευθύς αμέσως, από το blog μου, Tάδε Effie και το Youweekly.gr. διαβάστε παρακάτω...



Αδιανόητο διαζύγιο για Ελληνίδα παρουσιάστρια! Έχει χωρίσει εδώ και καιρό και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! (βίντεο)

Όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος μέσα από το κανάλι που γνωρίζει καλά το τι συμβαίνει, υπάρχει μια αναταραχή στον ALPHΑ για τα νούμερα τηλεθέασης μετά την πρωινή ζώνη. Δηλαδή την ζώνη από τις 14:00 το μεσημέρι και μετά. Τι εννοώ; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κρατά σε υψηλά επίπεδα τα νούμερα τηλεθέασης της και κυριαρχεί στην πρωινή ζώνη ενώ μετά τις 2 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη και η Ελένη Τσολάκη παρουσιάζουν μια αδυναμία την οποία το κανάλι θέλει να διορθώσει...

Για τον λόγο αυτό, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση η Ελένη Μενεγάκη να παρουσιάσει κάτι τελείως διαφορετικό και να φύγει από την μεσημεριανή ζώνη εντελώς. Παλαιότερα, μάλιστα της είχε προταθεί ξανά να αναλάβει ένα τέτοιο project όμως ήταν αρνητική κατηγορηματικά. Πλέον, αφού έχει αντιληφθεί το τι συμβαίνει, έχει αρχίσει να το σκέφτεται πολύ έντονα, να πει δηλαδή το μεγάλο "ναι", όπως μου αποκάλυψε πηγή μέσα από το κανάλι και σας μεταφέρω από το blog μου, Tαδε Effie και το Youweekly.gr.

Είναι μια γυναίκα που δεν θα τα παρατήσει εύκολα, δεν θέλει να τα παρατήσει εύκολα και όσο πόλεμο κι αν της κάνουν εκείνη θα επιμείνει γιατί πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει το κοινό ξανά με τον δικό της τρόπο.

Κλασσική χαζομαμά η Σία Κοσιώνη! Δείτε την να ταΐζει τον 14 ημερών γιο της!

Ωστόσο, δεν σκέφτεται να ξεκινήσει αυτή την τηλεοπτική σεζόν κάτι τέτοιο. Τα πράγματα για φέτος θα παραμείνουν ως έχουν αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελένη δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα.

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρει την παρουσιάστρια να δοκιμάζεται σε κάτι τελείως διαφορετικό, σε κάτι νέο και πρωτοποριακό αφήνοντας πίσω της την μεσημεριανή ζώνη, μια ζώνη που ο ALPHA θεωρεί πλέον αδύναμη.