Αποκλειστικό! Η ολική καταστροφή στην εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και οι φωνές της στα γραφεία του ALPHA! Τι συνέβη;

Αποκλειστικό! Η ολική καταστροφή στην εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και οι φωνές της στα γραφεία του ALPHA! Τι συνέβη;
Πανικός προκλήθηκε πριν λίγες ημέρες στο στούντιο του ALPHA με τις φωνές της Ελένης Μενεγάκη! Το ρεπορτάζ είναι φρέσκο, το παρασκήνιο πλούσιο κι εγώ έχω όλες τις λεπτομέρειες και θα σας τις μεταφέρω μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr.

Η λαμπερή Ελένη βλέπει μέρα με την ημέρα την εικόνα της να "ξεθωριάζει" κι αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι κάτι που δεν την αρέσει καθόλου. Ποια γυναίκα άλλωστε δεν θέλει να είναι λαμπερή και όμορφη ειδικά όταν κάνει τηλεόραση... Όλοι ξέρουμε εξάλλου ότι ο χώρος της tv "απαιτεί" 'άψογη εικόνα. κάτι που πολλές παρουσιάστριες "φτιάχνουν" μέσω των φίλτρων που βάζουν στις κάμερες. διαβάστε παρακάτω...

Η Ελένη μέχρι πρόσφατα δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο αφού τα πλάνα της ήταν αψεγάδιαστα. Όμως συνέβη ένα περιστατικό πριν από δυο εβδομάδες που ανάγκασε την Ελένη να ζητήσει από τον σκηνοθέτη της να μην της κάνει πλάνα από πίσω... Και τι εννοώ με αυτό; Η αποκάλυψη άφησε μέχρι και εμένα με το στόμα ανοιχτό.

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Η Ραμόνα του My Style Rocks έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Άβαφη και απεριποίητη…

Αφού ομολογώ πως το όλο περιστατικό δεν έχει προηγούμενο. Αλλά για να μπω στο ζουμί... Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν αποχωρίζεται τον κομμωτή της, Βασίλη Μπουλούμπαση. Οι δυο τους πάνε σχεδόν μαζί και εκείνος επιμελείται όλες τις εμφανίσεις της, δημόσιες αλλά και ιδιωτικές...



Η Ελένη εμπιστεύεται τυφλά τον Βασίλη και οι δυο τους έχουν μοιραστεί στιγμές όμως το περιστατικό που συνέβη στα γραφεία του ALPHA και θα σας μεταφέρω όλο το παρασκήνιο μέσα από το blog μου, Tαδε effie και το Youweekly.gr έκανε την σχέση του να "ραγίσει" ανεπανόρθωτα.

"Μου έκαψες τα μαλλιά" φώναζε η Μενεγάκη και οι φωνές της στον άλλοτε αγαπημένο της κομμωτή ακούστηκαν σε όλον τον ALPHA. Ο λόγος;

23146086_10213123092087418_589434889_n Οι φωτογραφίες ανήκουν στο παρελθόν...


Αποκλειστικό! Η απάντηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην Φαίη Σκορδά για τα απαράδεκτα σχόλια εις βάρος της στην εκπομπή της!

Ο Βασίλης δεν έκανε κάτι καλά με αποτέλεσμα να έκαψε τα μαλλιά τη Ελένης τόσο πολύ που πλέον σε όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού της δεν έχει μαλλιά.

Το χειρότερο όμως όλων δεν είναι αυτό αλλά ότι η φθορά είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό που πλέον η Ελένη δεν μπορεί να φορέσει ούτε πανάκριβα εξτένσιονς, όπως συνήθιζε.

23140367_10213123087167295_1991945489_n (1) Οι φωτογραφίες ανήκουν στο παρελθόν...


Καταλαβαίνεται λοιπόν ότι η εικόνα της έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και εκτός από όλα τα άλλα η Ελένη έχει απαιτήσει από τον σκηνοθέτη της να μην της κάνει πλάνα από το πίσω μέρος του κεφαλιού της αφού πλέον το μόνο που θα βλέπαμε αν γινόταν κάτι τέτοιο είναι τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Επιβεβαιώση σε όλα αυτά που σας περιγράφω παραπάνω είναι η συζήτηση και η ατάκα που πέταξε στην Κατερίνα Καραβάτου, η οποία ήταν καλεσμένη στην χθεσινή της εκπομπή. Ιδού το βίντεο:

Η Ελένη των 90’s επιστρέφει! Η δοκιμασμένη τακτική που επαναφέρει η Μενεγάκη για να ανεβάσει τα νούμερα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…