Αποκλειστικό! Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Δούκισσας Νομικού και το βέτο του γιατρού της!

Αποκλειστικό! Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Δούκισσας Νομικού και το βέτο του γιατρού της!
Μπορεί να παντρεύτηκαν στις 10 Ιουνίου όμως η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης δεν είχαν μέχρι στιγμής πάει το γαμήλιο ταξίδι που όλοι οι νεόνυμφοι συνηθίζετε να κάνουν.

Ο Δημήτρης διατηρεί επιχείρηση στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου και έτσι εκ των πραγμάτων ήταν αδύνατον να εγκαταλείψει το "πόστο" του το καλοκαίρι. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο τους η λαμπερή παρουσιάστρια έμαθε ότι είναι έγκυος. διαβάστε παρακάτω...



Nomads: Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Ωστόσο, πληροφορίες μου που θα σας μεταφέρω μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr, αναφέρουν ότι η Δούκισσα έχει μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και γι αυτό εξάλλου δεν βάφει τα μαλλιά και τα νύχια της αν και βρίσκεται στον λαμπερό χώρο της τηλεόρασης που θέλει όλες τις σταρ αψεγάδιαστες.

H Δούκισσα ήθελε πολύ το μωράκι της να γεννηθεί υγιές και γι αυτό πρόσεχε πολύ και ακολουθούσε κάθε συμβουλή που της έδινε ο γιατρό της. Μόνη εξαίρεση το ταξίδι που έκανε στην Πολωνία για επαγγελματικούς λόγους.

Όμως, αυτή η λεπτομέρεια είναι που κάνει την διαφορά και θα σας εξηγήσω τι εννοώ ευθύς αμέσως μέσα από το blog μου, Τάδε Effie...



Αποκλειστικό! Η ολική καταστροφή στην εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και οι φωνές της στα γραφεία του ALPHA! Τι συνέβη;

Το ταξίδι αυτό είχε συμφωνηθεί καιρό πριν, όμως, μόλις πριν λίγες εβδομάδες όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου, ο γιατρός της έδωσε στην εγκυμονούσα Δούκισσα την συγκατάθεσή του να το πραγματοποιήσει. Γι'αυτό τον λόγο η λαμπερή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της είχαν αναβάλει μέχρι και σήμερα το γαμήλιο ταξίδι τους και είχαν βρεθεί μόνο στην αγαπημένη τους Μύκονο, το νησί του έρωτά τους.

Το λαμπερό ζευγάρι συμβουλεύτηκε τον γιατρό του και αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για το ταξίδι του μέλιτος που τόσο περίμεναν, το οποίο θα έχει ως έδρα ή στάση το Λονδίνο.

Η Δούκισσα λατρεύει τις εκπλήξεις και ο Δημήτρης το ξέρει καλά, επομένως δεν είναι απίθανο να βρεθούν τελικά και κάπου αλλού σε έναν μαγευτικό προορισμό που πολλοί θα ήθελαν να βρεθούν εκεί... Εγώ ξέρω αλλά... δεν θα σας το πω ακόμα. Κρατάτε μυστικό;



Αποκλειστικές φωτογραφίες! Η Ραμόνα του My Style Rocks έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Άβαφη και απεριποίητη…