Το κύκνειο άσμα της Ελένης Μενεγάκη! Οι απέλπιδες προσπάθειες της άλλοτε βασίλισσας να επιστρέψει στις τότε δόξες της! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Το κύκνειο άσμα της Ελένης Μενεγάκη! Οι απέλπιδες προσπάθειες της άλλοτε βασίλισσας να επιστρέψει στις τότε δόξες της! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...
Αυτό το Σαββατοκύριακο δεν ήταν σαν όλα τα υπόλοιπα για την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια συνήθιζε τις ημέρες αυτές να τις περνάει με την οικογένεια της μακριά από τις έγνοιες της δουλειάς και συνήθως μακριά από την Αθήνα.

Μπορεί το ένα από τα δυο να συνέβη όντως αφού η Ελένη βρισκόταν στις Σπέτσες, όμως συνέβη κάτι τόσο "καταστροφικό" για εκείνη που όσο ανεβασμένη διάθεση κι αν είχε δεν της επετράπη να μείνει "εκτός. Ο λόγος; Θα σας πω τι ακριβώς συνέβη μέσα από το blog μου, Tαδε Effie και το Youweekly.gr. διαβάστε παρακάτω...

Αποκλειστικό! Στο Survivor 2 γνωστή καλλονή ηθοποιός! Ο λόγος για την…



Το ραβασάκι της AGB έκρυβε κάτι τόσο άσχημο για την Ελένη που πληροφορίες μου λένε ότι οι φωνές της ακούστηκαν μέχρι την Αθηνά. Η ίδια έχει ζητήσει από τους στενούς της συνεργάτες κάθε μέρα να την ενημερώνουν σχετικά με την πορεία της εκπομπής της όπως αυτή φαίνεται στα νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια εξάλλου έχει πει πολλές φορές ότι ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί και συγκεκριμένα στις 6.30, όχι μόνο για την φροντίδα της μικρής Μαρίνας αλλά και για την φροντίδα της εκπομπής της. Έτσι λοιπόν, το Σάββατο το πρωί, η Ελένη περίμενε με αγωνία το τηλεφώνημα που θα την ενημερώνει για τα νούμερα της εκπομπής της.

Μόνο που αυτή τη φορά η AGB ήταν αμείλικτη για την όμορφη Ελένη αφού έκρυβε ένα 8%. Η ίδια ξέρει ότι ο χρόνος της τελειώνει αφού βρισκόμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα και το μέσο τηλεοπτικής σεζόν.

Αποκλειστικό! Η δύσκολη εγκυμοσύνη της Δούκισσας Νομικού και το βέτο του γιατρού της!

Πρέπει να κινηθεί γρήγορα για να διορθώσει τα ασυμμάζευτα και να καταφέρει να σώσει για μια ακόμη φορά τον εαυτό της και την καριέρα της. Η Ελένη είναι μαχήτρια και δεν θα αφήσει την χαμηλή πτήση της εκπομπής της να μείνει αδιόρθωτη και να την "κατασπαράξει" γι αυτό και αποφάσισε να... ενισχύσει το πάνελ της όπως μου μεταφέρει πηγή μου μέσα από το κανάλι και σας αποκαλύπτω μέσα από το blog μου, Tαδε effie και το Youweekly.gr.

Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι η Ελένη σκοπεύει να φέρει κάποιο πρόσωπο καινούργιο ή παλιό για να κάτσει στο πάνελ της εκπομπής το οποίο χαροπαλεύει. Η αλήθεια είναι πως στο σχολιαστικό κομμάτι μετά την φυγή της Κατερίνας Ζαρίδη θέλει αρκετές τονωτικές ενέσεις και η Ελένη το ξέρει καλά. Έτσι πρόκειται να φέρει κάποια κυρία, φρέσκια λαμπερή και με εύστοχο σχόλιο σαν πρώτο βήμα για να το "λίφτινγκ" της εκπομπής της που είναι τόσο αναγκαίο.

Nomads: Ακόμα μια οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Εγώ γνωρίζω πότε και ποια θα πάει στην Ελένη και θα σας το αποκαλύψω σύντομα... Μέχρι τότε... Κρατάτε μυστικό;