Το άκυρο της Φαίης στον Λάτσιο! Ο πραγματικός λόγος που είπε \"όχι\" στο Dancing with the Stars! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Το άκυρο της Φαίης στον Λάτσιο! Ο πραγματικός λόγος που είπε \
Το ξέρετε κι εσείς πως τα ρεπορτάζ μου δεν εμπεριέχουν αερολογίες και η αλήθεια είναι πως χαίρομαι πολύ όταν κάτι που γράφω επιβεβαιώνεται.

Αν θυμάστε καλά είχα γράψει πριν λίγο καιρό (δείτε εδώ) για την πρόταση του Γιάννη Λάτσιου στην Φαίη Σκορδά για τον Dancing with the Stars και η ίδια στην εκπομπή Αποκαλυπτικά της Κυριακής αποκάλυψε πως όντως έχει δεχθεί πρόταση για το πολυσυζητημένο show του ΑΝΤ1. διαβάστε παρακάτω...



Δύσκολες στιγμές για γνωστό Έλληνα τραγουδιστή! Βοηθήστε την κόρη του που πάσχει από καρκίνο…

Αυτό που δεν είπε όμως η Φαίη και θα το μάθετε μόνο μέσα από το blog μου, Τάδε Effie, είναι η απάντησή της αλλά και ο λόγος που κρύβεται πίσω από αυτήν.

Η Φαίη είναι μια από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση και δεν χρίζετε άδικα από πολλούς ως διάδοχος της Ελένης Μενεγάκη.

Η ίδια χειρίζεται άψογα τα media και η και δεν έχει φτάσει στην κορυφή τυχαία.

Έτσι λοιπόν ήξερε πολύ καλά πως η πρόταση για το Dancing αν και ακούγεται δελεαστική δεν είναι τόσο όχι βέβαια από οικονομικής άποψης γιατί τα λεφτά είναι πολλά αλλά από επικοινωνιακής γιατί όπως πιθανόν να γνωρίζεται σε βάθος χρόνου αποφέρει περισσότερα.

Η Σκορδά λοιπόν έριξε άκυρο στον Γιάννη Λάτσιο για δυο λόγους: Ο πρώτος είναι ότι η ίδια θέλει να αφιερωθεί και να εδραιωθεί ακόμη περισσότερο στην πρωινή ζώνη την οποία και αγαπάει ιδιαίτερα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στα ξεκινήματά της στο Μακεδονία Tv έκανε πρωινό.

Σε περίπτωση λοιπόν που έκανε και τα βραδινό ακόμα κι αν αυτό ήταν μια πολύ λαμπερή και μεγάλη παραγωγή δεν θα είχε την ίδια ενέργεια αλλά και την ίδια ένταση να εργάζεται καθημερινά για τα υψηλά νούμερα της εκπομπής της.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι απέναντι από το Dancing θα προβάλλεται ο καταπέλτης που ακούει στο όνομα Survivor. Αυτό σημαίνει ότι η μάχη στην βραδινή ζώνη δεν θα είναι εύκολη και η οποιαδήποτε αποτυχία ή επιτυχία του show θα χρεωθεί σχεδόν όπως πάντα στον παρουσιαστή.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Στο αστυνομικό τμήμα η Ελένη Μενεγάκη! Το τηλεφώνημα που την αναστάτωσε…

Η Φαίη φυσικά δεν θέλει σε καμία περίπτωση να καθιερωθεί στην συνείδηση του κοινού αλλά και των υπεύθυνων του ΑΝΤ1 ως παρουσιάστρια που "Δεν μπόρεσε" και ξέρει πολύ καλά ότι η μάχη απέναντι στο πρόγραμμα που πέρυσι σάρωσε τα νούμερα τηλεθέασης θα είναι ιδιαίτερα σκληρή.

Έσκασε τώρα! Χρυσός γάμος στην ελληνική σόουμπιζ! Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ο πιο πλούσιος Έλληνας εφοπλιστής με την 21χρονη σύντροφό του!

Με τα όχι χτίζονται οι καριέρες φέρετε να λέει και όχι άδικα αφού πολλές φορές έχουμε δει τηλεοπτικά πρόσωπα να καίγονται από λάθος επιλογές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φαίη, είναι Survivor στα επαγγελματικά και τα προσωπικά της και αυτό το έχει αποδείξει!