Τραγική ειρωνεία! Την ημέρα που οι γιατροί θα ξυπνήσουν τον Αγγελίδη εκείνος θα...

Τραγική ειρωνεία! Την ημέρα που οι γιατροί θα ξυπνήσουν τον Αγγελίδη εκείνος θα...

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης παλεύει να βγει νικητής μέσα από μία πολύ σκληρή μάχη.

Ο παρουσιαστής την παραμονή των Χριστουγέννων ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο με την μηχανή του (δείτε εδώ την μηχανή του διαλυμένη μετά το ατύχημα) και εδώ και μέρες νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας με σοβαρά χτυπήματα και κακώσεις στο κεφάλι. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης! To τραγικό και μοιραίο παιχνίδι της μοίρας! Όταν η μητέρα του…

Μάλιστα υποβλήθηκε σε 8ωρο χειρουργείο ενώ τώρα οι γιατροί τον έχουν σε καταστολή μέχρι να αποφασίσουν να τον επαναφέρουν με ασφάλεια.

Η κατάσταση του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή, ωστόσο όλοι εύχονται να είναι ένας εφιάλτης που θα περάσει και ο Κωνσταντίνος θα βγει νικητής επιστρέφοντας στην οικογένεια του!

Μετά την κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου που συγκρούστηκε με την μηχανή του παρουσιαστή και την μεγάλη αποκάλυψη για εκείνη την στιγμή (Δείτε εδώ τι είπε ο οδηγός), νέα στοιχεία από την στιγμή του ατυχήματος έρχονται στο φως από έναν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος κατέθεσε πως όταν συγκρούστηκαν τα δύο οχήματα ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης βρισκόταν με το πρόσωπο στην άσφαλτο ενώ ο οδηγός...( διαβάστε την συνέχεια εδώ )

Η τραγική ειρωνεία όμως σε όλη αυτή την υπόθεση που όλοι ελπίζουμε να έχει αίσιο τέλος είναι άλλη και θα σας εξηγήσω τι εννοώ απευθείας μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr!

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η επέτειος με την γυναίκα του λίγες ημέρες πριν το τροχαίο! (Photo)

Οι γιατροί πήραν μια μεγάλη απόφαση κι αυτή είναι να ξυπνήσουν τον παρουσιαστή από την βαριά καταστολή στην οποία τώρα βρίσκεται, στις 2 Ιανουαρίου. Η τραγική ειρωνεία στην οποία αναφέρομαι είναι στο γεγονός που κρύβεται πίσω από την ημερομηνία αυτή, τις 2 Γενάρη. Ένα γεγονός που σχεδόν όλοι γνωρίζουμε αλλά κανείς δεν μπορεί να το σκεφτεί... Στις 2 Ιανουαρίου εκτός από το ότι θα ξυπνήσουν τον Αγγελίδη από καταστολή θα... έχει και ο ίδιος γενέθλια! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε σε πρωινή εκπομπή, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει γενέθλια στις 2 Ιανουαρίου...

Δηλαδή θα "ξαναγεννηθεί" την ίδια ημέρα που γεννήθηκε και πριν από 48 χρόνια.

Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά!