Survivor αποκάλυψη: Τελικά δεν μπαίνει στο παιχνίδι ούτε ο...

Survivor αποκάλυψη: Τελικά δεν μπαίνει στο παιχνίδι ούτε ο...

Ένα ένα πέφτουν τα άκυρα από το πουθενά για τον ΣΚΑΙ και... τα σχέδια του καναλιού σιγά σιγά αλλάζουν.

Το σκληρό παιχνίδι επιβίωσης που την περσινή τηλεοπτική σεζόν έφερε αναταράξεις στα νούμερα της AGB καθώς χτυπούσε κόκκινο σε ποσοστά σχεδόν κάθε μέρα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, κάνοντας πρεμιέρα 21 Ιανουαρίου 2018. Πολλά ήταν τα ονόματα που ακούστηκαν πως θα συμμετέχουν και πρώτοι σας είχαμε γράψει κάποια τα οποία και επιβεβαίωσε το ίδιο το κανάλι μέσα από την εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό βόμβα! Από το Survivor 1 στο Survivor 2! Ποιον θα δούμε ξανά και γιατί;

Όμως, τις τελευταίες ημέρες και λίγο πριν πετάξουν με το αεροπλάνο όσοι θα συμμετέχουν στο Survivor 2 πέφτουν ένα ένα τα άκυρα από πρόσωπα στα οποία στοιχημάτιζε πολύ το κανάλι. Μόλις εχθές μάλιστα ακύρωσε την συμμετοχή του πασίγνωστος τραγουδιστής (δείτε εδώ) ενώ πριν λίγες ημέρες έριξε άκυρο στον ΣΚΑΙ μια αιθέρια ύπαρξη, ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά (δείτε εδώ) και σήμερα μέσα από το blog μου, Τάδε Effie, θα σας αποκαλύψω ακόμη ένα άκυρο από πασίγνωστο ηθοποιό!

Δείτε επίσης: Survivor 2: Ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο instagram! Μπαίνει στο παιχνίδι ο...

Ο συγκεκριμένος διέψευσε την συμμετοχή του με ένα μήνυμα στο instagram και το κανάλι τα έχει βάψει μαύρα γιατί ήταν ένας από τους άσσους στο μανίκι του για την φετινή τηλεοπτική σεζόν! Αναφέρομαι φυσικά στον Άνθιμο Ανανιάδη ο οποίος δεν θα συμμετέχει τελικά στο παιχνίδι του Survivor 2 και δεν θα πάει Άγιο Δομίνικο!

Δείτε επίσης: Survivor 2: Αυτοί είναι οι δυο personal trainer που μπαίνουν στο παιχνίδι και θα φέρουν πανικό! Αποκλειστικό ρεπορτάζ...

Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως ενώ έγιναν κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ τελικά θα πάει σε άλλο πρόγραμμα και σε άλλο σταθμό όπως σας είχα γράψει παλαιότερα στο blog μου, Tάδε effie (δείτε εδώ σε ποιο παιχνίδι θα μπει τελικά).

Ιδού και οι αποδείξεις: