Αποκλειστικό! Με δική της εκπομπή στο STAR μετά το My Style Rocks η...

Αποκλειστικό! Με δική της εκπομπή στο STAR μετά το My Style Rocks η...

Tο My Style Rocks μπορεί να έφτασε στο τέλος του και εδώ και λίγες εβδομάδες να μην το βλέπουμε πια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ωστόσο οι κοπέλες που συμμετείχαν σε αυτό - κάποιες βασικά όχι όλες - μονοπωλούν ακόμα το ενδιαφέρον.

Πριν από λίγες ημέρες σας είχα αποκαλύψει μέσα από το blog μου, Τάδε Effie, πως μια παίκτρια του ριάλιτι μόδας έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη γιατί περίμενε τις προτάσεις για παρουσίαση να πέσουν βροχή από τα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης και τελικά όλοι την έχουν αδειάσει κανονικά (δείτε εδώ το ρεπορτάζ). Ωστόσο σήμερα έχω να σας αποκαλύψω μια πληροφορία που δεν θα την διαβάσετε πουθενά αλλού γιατί είναι αποκλειστική και θα την βρείτε μόνο στο Youweekly.gr και το Τάδε Effie. Πρόκειται για μια πρωην παίκτρια του My Style Rocks που θα την βλέπουμε σε λίγο καιρό ξανά μέσα από την τηλεόρασή μας σε ρόλο παρουσιάστριας αυτή την φορά! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Επανασύνδεση βόμβα για Φερεντίνο - Παυλίδου! Οι φωτογραφίες που τους "καίνε"

Οι πληροφορίες μου λοιπόν αναφέρουν πως η συγκεκριμένη δεσποινίς κέρδισε τους ιθύνοντες του STAR με την τσαχπινιά της, την εκκεντρική παρουσία της, το πείσμα, την υπομονή της και τον χαρακτήρα της και της έγινε μια αρκετά μεγάλη πρόταση από το κανάλι.

Αναφέρομαι φυσικά στην Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες μου που αποκαλύπτω μέσα από το Youweekly.gr και το blog μου, Τάδε Effie, βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του STAR για μια μεσημεριανή εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου.

Δείτε επίσης: Αποχώρηση - βόμβα από το Τατουάζ! Η δημόσια ανακοίνωση του Ανδρέα Γεωργίου!

Το κανάλι θέλει να ενισχύσει την μεσημεριανή του ζώνη που είναι λίγο αδύναμη ως τώρα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του και στα μάτια της Βρισηίδας βρήκε αυτό που έψαχνε για να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του.

Δείτε επίσης: Νίκος Οικονομόπουλος - Ευαγγελία Αραβανή: Το rolex των 20.000 ευρώ και η χλιδάτη απόδραση στο Λονδίνο!

Η ίδια όπως αναφέρουν πληροφορίες μου είναι αρκετά θετική στο να πάρει το ρίσκο και να αναλάβει ρόλο παρουσιάστριας και η εκπομπή μέχρι στιγμής έχει αναφερθεί πως θα είναι μεσημεριανή - ψυχαγωγική, δίωρη και θα προβάλλεται καθημερινά! Αλλά τονίζω πως τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη.

Δείτε επίσης: Αγνώριστη η Ελένη Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Οι κοκκινίλες στο πρόσωπό της και τα "ανύπαρκτα" φρύδια

Και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και έχουν πολλά να σκεφτούν πριν δώσουν τα χέρια...