Αποκλειστικο! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής διαλύει τον γάμο του για μια... ξανθιά!

Αποκλειστικο! Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής διαλύει τον γάμο του για μια... ξανθιά!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz βρίσκεται σε μεγάλη ρήξη και ο γάμος τους περνάει δυνατή κρίση, κρίση που δεν ξέρει κανείς κατά πόσο μπορεί να ξεπεραστεί μετά από το περιστατικό που θα σας μεταφέρω μέσα απο το Youweekly.gr και το Τάδε Effie.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πολύ χαμηλών τόνων και έχει καταφέρει να κρατήσει τον γάμο του και την οικογένεια του, γιατί έχει κι ένα παιδί, μακριά από δημοσιογράφους και κάμερες. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Το δώρο του Θεοδωρίδη στην Δούκισσα λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωράκι τους! Η απρόσμενη κίνηση και η χλιδάτη έκπληξη

Μέχρι που εκείνος έκανε ένα μοιραίο λάθος. Αλλά για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία...

Πριν απο λίγες ημέρες ο... τραγουδιστής εθεάθη δυο στενά πίσω από το μαγαζί που δουλεύει να φιλίεται στο μαύρο του τζιπ με μια ξανθιά δεσποινίς αρκετά χρόνια νεότερή του.

Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να αποκαλύψω - ακόμη τουλάχιστον - το όνομά του καθώς υπάρχει κι ένα παιδί πίσω από την όλη υπόθεση.

Όταν μου μεταφέρθηκε η είδηση η αλήθεια είναι πως έπαθα ένα μικρό σοκ καθώς ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν εχει δώσει ποτέ των ποτών κάποιο δικαίωμα για την προσωπική του ζωή!

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Φαβορί του Survivor 1 ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας! Ο λόγος για...

Όπως και να έχει πληροφορίες μου αναφέρουν πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον γάμο του τραγουδιστή και έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από την άλλη πλευρά, την πλευρά της συζήγου για να ξεπεραστεί το «πρόβλημα» καθώς γνωρίζει πολύ καλά για την ... μικρή ξανθιά. Ωστόσο ο τραγουδιστής φαίνεται πως έχει τυφλωθεί από τον έρωτα και δεν ένα διαζύγιο βόμβα θα σκάσει αργά ή γρήγορα. Αν κρίνουμε βέβαια από τον γάμο του που έγινε γνωστός στο χώρο της showbiz αρκετό καιρό μετά... πρώτα θα βγει το διαζύγιο και μετά θα το μαθουμε.

Τι ακόμα δεν σας πήγε κάπου το μυαλό; Θα... πάρω τα βουνά.