Survivor 2: Αντέχετε να δείτε την Κατερίνα Δαλάκα πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο; Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Survivor 2: Αντέχετε να δείτε την Κατερίνα Δαλάκα πριν τις πλαστικές στο πρόσωπο; Φωτογραφίες - ντοκουμέντο!

Είναι μια από τις παίκτριες του Survivor που έχει κεντρίσει τα βλέμματα και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού με τον δυναμισμό της και το πείσμα της.

Είναι μια δυνατή αντίπαλος για την ομάδα των μαχητών και η σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο την έκανε ακόμα πιο αγαπητή στον κόσμο που την υποστηρίζει! Μάλιστα κάποιοι την χαρακτηρίζουν και ως «ο θηλυκός Ντάνος» και όχι αδίκως αλλά και ως Λούκυ Λουκ γιατί είναι πιο γρήγορη κι από την σκιά της . Διαβάστε παρακάτω…

Δείτε επίσης: Απίστευτο! Survivor: Το μεγάλο μυστικό της Ροδάνθης! Δεν φαντάζεστε ποιανού πασίγνωστου εφοπλιστή είναι εγγονή!

Επειδή λοιπόν είναι ένα άτομο που κεντρίζει το ενδιαφέρον και βρίσκεται στην επικαιρότητα το Youweekly.gr αποφάσισε να μάθει περισσότερα για εκείνη και να τα μοιραστεί μαζί σας! Παλιές φωτογραφίες της Κατερίνας Δαλάκα έφτασαν στα χέρια του Youweekly.gr και του Τάδε Effie μέσα στις διάφορες πληροφορίες που μάθαμε για την ζωή της και δεν μπορούσαμε να μην τις μοιραστούμε μαζί σας καθώς αποδεικνύουν τις μικροεπεμβάσεις - και το τονίζω ΜΙΚΡΟεπεμβάσεις - που έχει κάνει στο πρόσωπο της με το πέρασμα του χρόνου....

Στόμα και μύτη φαίνεται πως με τον καιρό «διορθώθηκαν» λιγάκι χωρίς καμία ιδιαίτερη υπερβολή, όμως εμείς που είμαστε παρατηρητικοί το πήραμε χαμπάρι!

Δείτε επίσης: Survivor 2: Πανικός στον Άγιο Δομίνικο! Οι απειλές και ο παίκτης που πήγαν να διώξουν για ερωτικό σκάνδαλο! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Δείτε πως ήταν πριν το νυστέρι ακουμπήσει το πρόσωπο της:

Και πως είναι τώρα: