Αποκλειστικό! Λαοθάλασσα για τα μάτια του Γιώργου Αγγελόπουλου! Έκανε εξωτερικά γυρίσματα για το "Τατουάζ" και βούλιαξαν οι δρόμοι

Αποκλειστικό! Λαοθάλασσα για τα μάτια του Γιώργου Αγγελόπουλου! Έκανε εξωτερικά γυρίσματα για το

Πνίγηκε από κόσμο το σημείο στο οποίο ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε με την παραγωγή της αστυνομικής σειράς του ALPHA, Τατουάζ, στην οποία και θα συμμετέχει! (Έσκασε τώρα! Το νέο τρέιλερ του Τατουάζ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο! (Βίντεο)

Η αγάπη που έχει ο κόσμος στον Ντάνο, τον νικητή του Survivor, είναι μεγάλη και τον ακολουθούν παντού! Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδύεται τον Στέφανο Λαμπίρη, έναν γοητευτικό άνδρα που είναι από τον Βόλο και ψάχνει να νοικιάσει μαγαζί στα Μετέωρα, ενώ δεν θα αργήσει βέβαια να μπει και στην καρδιά της Όλγας (Κατερίνας Γερολιμάκου). διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου! Έρχεται αντιμέτωπος με τον θάνατο του...Δείτε το βίντεο!

Στο εξωτερικό γύρισμα, λοιπόν, έκαναν ντου δεκάδες θαυμάστριες του και τον αποθέωσαν! Σε κάθε cut που γινόταν στην σκηνή χειροκροτούσαν και ούρλιαζαν από το απέναντι πεζοδρόμιο!

Ο Ντάνος όπως αναφέρουν πληροφορίες του Τάδε Effie χαμογελούσε συνέχεια στους ανθρώπους και δεν δίστασε σε ένα break να τους πλησιάσει και να βγάλει κάποιες selfies μαζί τους!

Πολύ φιλικός! Δείτε και το αντίστοιχο βίντεο: