Αποκλειστικό! Μετακομίζουν Βασάλος - Βαλαβάνη! Η μεζονέτα στην Βούλα και το υπέρογκο ποσό αγοράς

Αποκλειστικό! Μετακομίζουν Βασάλος - Βαλαβάνη! Η μεζονέτα στην Βούλα και το υπέρογκο ποσό αγοράς

Μια είδηση που έμαθα πριν από λίγα λεπτά θα μοιραστώ μέσα από το Youweekly.gr και το Τάδε Effie.

Πρόκειται φυσικά για το πολυσυζητημένο ζευγάρι, ναι για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο μιλάω, που μπορεί να έκρυβαν μήνες την σχέση τους αλλά ήταν μέχρι να το αποκαλύψουν! Τώρα έχουν πάρει φόρα και κανείς δεν τους σταματάει. Αλλά ας επικεντρωθώ στο θέμα μου που δεν είναι άλλο από το νέο τους σπίτι φυσικά και... έχω όλες τις λεπτομέρειες! διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό Survivor 2: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Λιποθύμησε από τα αναφιλητά

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ετοιμάζονται - όπως έχουν δηλώσει πολλές φορές στα social media - να μετακομίσουν μαζί για να ζουν ανενόχλητοι τον ερωτά τους! Όμως λόγω του ότι η Ευρυδίκη έχει πολλά τρεξίματα τον τελευταίο καιρό καθώς τα επαγγελματικά της πάνε πολύ καλά φαίνεται πως πέταξε στον Κωνσταντίνο το μπαλάκι, αυτό της αναζήτησης σπιτιού κι εκείνος όπως μου μεταφέρουν πληροφορίες μου έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα καθώς ανυπομονεί να μείνει κάτω από την ίδια στέγη με την αγαπημένη του!

Νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας λοιπόν, όπως μου αποκάλυψη έγκυρη πηγή, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πήγε στην Βούλα και επισκέφθηκε ένα από τα προτεινόμενα σπίτια! Ήταν ολομόναχος και φάνηκε να ενθουσιάστηκε πολύ με αυτό που είδε!

Πρόκειται για μια νεοκλασική μεζονέτα σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά της Βούλας στην οποία κυριαρχούν οι τόνοι του λευκού και μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής λένε πως είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές κατοικίες που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο! Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος αγαπούν πολύ το μίνιμαλ στυλ και το εντυπωσιακό αυτό σπίτι τράβηξε την προσοχή του Βασάλου από την πρώτη στιγμή που το είδε!

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Λαοθάλασσα για τα μάτια του Γιώργου Αγγελόπουλου! Έκανε εξωτερικά γυρίσματα για το "Τατουάζ" και βούλιαξαν οι δρόμοι

Εκείνος λοιπόν έκανε την Δευτέρα ένα ραντεβού με πολύ γνωστή μεσίτη στον χώρο της showbiz ο οποίος και του έδειξε το σπίτι! Ο Κωνσταντίνος έμεινε για πολύ ώρα στην περιοχή και έδειχνε εντυπωσιασμένος από τους χώρους της μεζονέτας!

Ωστόσο, η τιμή του που είναι τσουχτερή φαίνεται πως τον προβλημάτισε λίγο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Τάδε Effie ο ίδιος ζήτησε λίγο χρόνο να το σκεφτεί επομένως δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα προχωρήσει στην ενοικίαση ή και αγορά του σπιτιού!

Παρ'όλα αυτά αυτό που μπορώ σίγουρα να σας μεταφέρω είναι ότι θα το επισκεφθεί μαζί με την Ευρυδίκη για να καταλήξουν και οι δυο μαζί στην τελική τους απόφαση!