Αποκλειστικό! Αυτά είναι τα πρόσωπα που υπέγραψαν για την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη!

Αποκλειστικό! Αυτά είναι τα πρόσωπα που υπέγραψαν για την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη!

Σαν κεραυνός εν ενθροία έσκασε η είδηση ότι η Σάσα Σταμάτη επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρόμενα όχι απλά στο πάνελ κάποια εκπομπής αλλά με δική της και μάλιστα στον ΣΚΑΙ.

Η ίδια βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και αν και ο σταθμός προσπαθεί να διατηρήσει άκρα μυστικότητα σε ότι αφορά τους συνεργάτες τη εμείς έχουμε αποκλειστικό ρεπορτάζ το Τάδε effie το οποίο και θα σας παρουσιάσουμε. διαβάστε παρακάτω...

δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Μετακομίζουν Βασάλος - Βαλαβάνη! Η μεζονέτα στην Βούλα και το υπέρογκο ποσό αγοράς

Η Σάσα αναμένεται να επιστρέψει με εκπομπή στην ζώνη του Σαββατοκύριακου η οποία και θα είναι μαγκαζίνο αλλά με αρκετά σχόλια μιας και η ίδια ποντάρει στο αιχμηρό της λέγειν το οποίο άλλωστε πολλές φορές την έχει φέρει σε δύσκολη θέση.

Και πάμε τώρα στο θέμα μας... ο ΣΚΑΙ βρίσκεται γενικότερα σε μια φάση αλλαγών αφού γενικά κοψοράβει εκπομπές του για να τις προσαρμόσει στις τηλεοπτικές απαιτήσεις.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μετά το κόψιμο της εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ΕΔΩ, ο ΣΚΑΙ και η Σάσα σκοπεύουν να εντάξουν στο δυναμικό της εκπομπής της όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν στο ΕΔΩ προκειμένου να μην απολυθεί κανένας από το δυναμικό του καναλιού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο πλευρό της Ντορέττας θα παραμείνουν ο αρχισυντάκτης, Παύλος Σταματόπουλος και φυσικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος είναι απαραίτητος καθώς σχολιάζει τα δρώμενα του Survivor!