Αποκλειστικό! Ματεό Παντζόπουλος: Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη;

Αποκλειστικό! Ματεό Παντζόπουλος: Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη;

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και κάποια χρόνια έχοντας στο πλευρό της τον Ματεό Παντζόπουλο! (Αδιανόητο! Ματέο Παντζόπουλος: Πώς ήταν ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη πριν την γνωρίσει; Σπάνιες φωτογραφίες!)

Για την ζωή της Ελένης Μενεγάκη έχουν ακουστεί πολλά! Κυρίως για το πρόσωπο που έχει πίσω από τις κάμερες όταν τα φώτα της εκπομπής κλείνουν και την άσχημη συμπεριφορά στους συνεργάτες της («Η Μενεγάκη είχε νεύρα και μου πέταξε ένα ντοσιέ στο κεφάλι»: Απίστευτη καταγγελία για την παρουσιάστρια) Ωστόσο για τον σύντροφό της, τον Μάκη, ξέρουμε λίγα και καλά καθώς φροντίζει να κρατάει την ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο μπορεί! Αυτό λοιπόν που θα σας αποκαλύψει σήμερα το Youweekly.gr και το Τάδε Effie είναι σίγουρο πως δεν το έχετε διαβάσει πουθενά αλλού. διαβάστε παρακάτω...

Δείτε επίσης: Καταραμένη φτώχεια! Το δώρο που έκανε ο Μάκης Παντζόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη και κόστισε μια περιουσία

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται απο τα Λιβάδεια της Άνδρου. Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, ενώ έκανε σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη. Ένας λόγος που η Ελένη αγαπά το συγκεκριμένο νησί και έχει φτιάξει μια σπιταρόνα εκεί πέρα την οποία και ανακαίνιση πρόσφατα (Ανακαινίζει το σπίτι της στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του που ζαλίζουν!)

Και κάπου εδώ έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο Μάκης Παντζόπουλος;

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό! Μετακομίζουν Μενεγάκη - Παντζόπουλος! Η μονοκατοικία στο Ψυχικό και η πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων

Πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν ότι είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Σε ηλικία 92 ετών πέθανε ο Ελευθέριος Μαντζίκας, συνιδρυτής της εταιρείας ζυμαρικών MISKO ή αλλιώς ο άνθρωπος που έκανε την MISKO και τον Ακάκιο αυτό που όλοι γνωρίζουμε σήμερα. Rest in peace γιατί μαζί του έφυγε ένα κομμάτι της Ελληνικής σύγχρονης ιστορίας που δημιούργησε ότι μαζί με τους συναίτερους του Εμ. Παπαναστασίου, οικογένεια Θεοδωράκη και οικογένεια Παπαχρυσάνθου αγόρασε την υπό πτώχευση ΜΙΣΚΟ για 10.000 δραχμές.

Μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι θάνατος του ήρθε 10 μόλις μέρες μετά το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου Μαρίνας, με την οποία πέρασαν 67 αγαπημένα χρόνια μαζί...