Αυτό είναι το μυστικό μου για τα πιο λαχταριστά γιορτινά πιάτα!

Αυτό είναι το μυστικό μου για τα πιο λαχταριστά γιορτινά πιάτα!

Κορίτσια μου μία ανάσα πριν τις γιορτές βρίσκομαι σε σούπερ χριστουγεννιάτικο mood, έχω ήδη στολίσει κάθε γωνιά του σπιτιού, επέλεξα τα δώρα που θα πάρω στους αγαπημένους μου και τώρα αναζητώ τις πιο νόστιμες συνταγές για τα τραπέζια της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Κι επειδή φέτος είμαι αποφασισμένη να πρωτοτυπήσω (κάθε χρόνο το λέω αλλά δεν το κάνω) σκέφτομαι να δημιουργήσω “διαφορετικά” πιάτα που σπάνια συναντάς σε ένα γιορτινό τραπέζι... Σύμμαχός μου η Pal, η γνωστή ελληνική εταιρεία με τα πιο μοντέρνα και χρηστικά μαγειρικά σκεύη από το 1947 που τώρα λανσάρει την ολόφρεσκη καμπάνια με τίτλο «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;».

Με αφορμή την Ντορέττα Παπαδημητρίου που είναι η πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας, μπήκα στο www.palcontest.gr για να δηλώσω τα δικά μου Pal και να διεκδικήσω πολλά πλούσια δώρα! Ελπίζω να είμαι μία από τους 10 υπερτυχερούς που θα πάρουν μέρος στον διασκεδαστικό διαγωνισμό «Ποιος μου πήρε τα Pal μου;» και θα κερδίσουν, μετά από κλήρωση, από ένα σετ αντικολλητικών μαγειρικών σκευών Pal Granite 10 τμχ.:

1 Χύτρα Αντικολλητική Granite 24cm, 1 Κατσαρόλα Αντικολλητική Granite 16cm, 1 Γκριλιέρα Αντικολλητική Granite 28x28cm, 1 Τηγάνι Αντικολλητικό Granite 26cm, 1 Σπάτουλα Τρυπητή Σειρά Bamboo, 1 Κουτάλα Τρυπητή Σειρά Bamboo, 1 Κουτάλα Ζυμαρικών Σειρά Bamboo, 1 Κουτάλα Σούπας Σειρά Bamboo, 1 Κουτάλα Σερβιρίσματος Τρυπητή Σειρά Bamboo, 1 Αναδευτήρας Σειρά Bamboo.

Επιπλέον έχω ήδη κάνει share τον διαγωνισμό στο Facebook για να καλέσω τους φίλους μου να συμμετάσχουν, ώστε όλοι να μοιραστούμε αυτή την εμπειρία κι εννοείται πως έχω κάνει posts στο Instagram με τα hashtags: #Palcookware, #poiosmoupiretapalmou, #ποιοςμουπήρεταPalμου, #Pal.gr

Mπορείς να μάθεις περισσότερα στο https://www.palcontest.gr