Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αυτό είναι το καλύτερο σνακ για τα παιδιά μου!

Αυτό είναι το καλύτερο σνακ για τα παιδιά μου!

Αγαπημένες μου μαμάδες ένα πράγμα έχω να σας πω και πιστεύω πως όχι μόνο θα με καταλάβετε, αλλά θα έρθετε αμέσως στη θέση μου!

Το ερώτημα “Τώρα τι να φτιάξω για τα παιδιά;” με βασανίζει κάθε φορά που σκέφτομαι τί να τους βάλω στο lunch box στο σχολείο ή τι να τους σερβίρω τα απογεύματα όταν θέλουν να τσιμπήσουν κάτι νόστιμο και θρεπτικό που θα τους δώσει εξτρα ενέργεια να συνεχίσουν με τα μαθήματα και τις δραστηριότητές τους. Η απάντηση βρίσκεται στο ψυγείο μου και δεν είναι άλλη από το Κοτοπαριζάκι Πίνδος.

Κοτοπαριζάκι Πίνδος

Tο μόνο στην Ευρώπη που προέρχεται από φιλέτο στήθος κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής έρχεται στο πιάτο μας χωρίς προσμίξεις από άλλα κρέατα κι έχει υπέροχη γεύση. Το προσθέτω σε σάντουιτς μαζί με φρεσκοκομμένη ντομάτα και μαρούλι αλλά και στη λαχταριστή σάλτσα στα μακαρόνια μας ή στην χειροποίητη πίτσα που φτιάχνουμε όλοι μαζί στην κουζίνα κι έτσι έχω ένα θρεπτικό και εύκολο πιάτο για όλες τις ώρες της ημέρας.

αλλαντικά Πίνδος

Χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, τα αλλαντικά από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ είναι σούπερ νόστιμα, δεν περιέχουν γλουτένη και έρχονται σε πολλές και λαχταριστές γεύσεις! Τι άλλο να ζητήσει μια μητέρα;

Share