Και ξαφνικά ανυπομονώ να έρθει η ώρα... για σίδερο!

Αρθρογράφος: Μαρία Παπαθανασίου
Μαρία Παπαθανασίου
Και ξαφνικά ανυπομονώ να έρθει η ώρα... για σίδερο!

Εντάξει το παραδέχομαι, το σιδέρωμα των ρούχων δεν είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές του σπιτιού, όπως το μαγείρεμα (ούτε καν στο Top3). Η αλήθεια είναι πως συνεχώς βρίσκω δικαιολογίες για να το αναβάλω, όμως επειδή θέλω να είμαι ατσαλάκωτη στο γραφείο ξέρω πως η ζωή μου χωρίς σίδερο είναι... όνειρο απατηλό. Ευτυχώς για μένα η γαλλική εταιρεία Tefal παρουσιάζει το σύστημα σιδερώματος με μπόιλερ υψηλής πίεσης GV9591 Pro Express Ultimate Care που θα κάνει τη ζωή μου πιο εύκολη!

Το σύστημα εγγυάται ακόμη πιο γρήγορο σιδέρωμα και άμεσο αποτέλεσμα, αφού χάρη στην υψηλή πίεση με τα 8 bar και την ιδιαίτερα δυνατή ριπή ατμού, 600γρ / λεπτό, μπορεί να τιθασεύει ακόμη και τις πιο επίμονες ζάρες στα βαμβακερά μου πουκάμισα, απολυμαίνοντας παράλληλα αφού σκοτώνει το 99,99% των μικροβίων! Κάτι πολύ σημαντικό στις μέρες του κορωνοϊού που διανύουμε...

tefal

Eπιπλέον αισθάνομαι πως έχω τον απόλυτο έλεγχο μέσα από την κατοχυρωμένη πλάκα Durilium Airglide που γλιστράει απαλά στα ρούχα, όντας παράλληλα άκρως ανθεκτική στις γρατζουνιές. Ενώ, χάρη στην εργονομική λαβή της συσκευής με τα 4 προγράμματα μπορώ να ρυθμίζω εύκολα το πρόγραμμα που θέλω ανάλογα με τις οδηγίες στην ετικέτα κάθε ρούχου.

Τέλος μαθαίνω πως το Tefal μου έχει τον καλύτερο συλλέκτη αλάτων της αγοράς, ο οποίος είναι 10 φορές πιο αποτελεσματικός από άλλα συστήματα κορυφαίων κατασκευαστών*!

tefal σίδερο

Nαι, όπως καταλάβατε για εμένα η όλη εμπειρία του σιδερώματος περνάει σε άλλη διάσταση, σταματά να φαντάζει στα μάτια μου ως άχαρη διαδικασία, μπορώ να πω πως γίνεται ακόμη και διασκέδαση! Με το Tefal GV9591 Pro Express Ultimate Care μπορώ να απολαμβάνω επαγγελματικά αποτελέσματα κάθε μέρα!

*Έρευνα 2017 μεταξύ των 10 κορυφαίων κατασκευαστών συστημάτων σιδερώματος.