Απίστευτο και όμως αληθινό: Τα Doritos φτιάχνουν πατατάκια για... γυναίκες! Θα είναι αθόρυβα και δεν θα λαδώνουν τα δάχτυλα!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Τα Doritos φτιάχνουν πατατάκια για... γυναίκες! Θα είναι αθόρυβα και δεν θα λαδώνουν τα δάχτυλα!

Σε όλους μας αρέσει να τρώμε τσιπς ή άλλα παρόμοια σνακ.

Είτε στο σπίτι είτε στο σινεμά βλέποντας ταινία, με παρέα ή και όχι. Είναι νόστιμα και πολλές φορές εθιστικά, αν και δεν είναι και τόσο υγιεινά. Διαβάστε παρακάτω...

Τα περισσότερα από αυτά τα «γαριδάκια» έχουν όμως και άλλα μειονεκτήματα. Κάνουν πολύ θόρυβο όταν τα τρώμε αλλά μας λερώνουν και τα χέρια με υπολείμματα. Όχι και πολύ ευγενικό.

Έτσι, η Doritos σκέφτηκε να κάνει κάτι για αυτά τα χαρακτηριστικά προβλήματα των σνακ.

Αποφάσισε να λανσάρει, λοιπόν, μια πιο «φιλική προς τις γυναίκες» εκδοχή του κλασσικού τριγωνικού σνακ από καλαμπόκι και τορτίγια.

Θα είναι πιο... ήσυχο, δηλαδή λιγότερο τραγανό και θα προκαλεί λιγότερη «ακαταστασία».

Η Indra Nooyi, γενική διευθύντρια της PepsiCo, όπου ανήκει η Doritos τόνισε ότι, αντίθετα με τους άνδρες, στις γυναίκες δεν αρέσει να τρώνε δυνατά ή να γλείφουν τα δάχτυλά τους όταν τρώνε σνακ μπροστά σε κόσμο.
«Αν και οι γυναίκες θα ήθελαν να τα κάνουν όλα αυτά, δεν τα κάνουν μπροστά σε κόσμο και κρατάνε τους καλούς τρόπους», αναφέρει.

Δείτε ακόμη: Φτιάξε το πιο λαχταριστό σοκολατένιο κέικ με γλάσο σοκολάτας!

Τα νέα σνακ για τις γυναίκες χωρίς τραγάνισμα, θα βγαίνουν σε ειδικά σακουλάκια σχεδιασμένα για να χωράνε στις γυναικείες τσάντες.

Ένα σνακ, μόνο για εμάς. Καθόλου κακή ιδέα!

Ωστόσο, υπήρξαν αντιδράσεις για τη χρησιμότητα του νέου προϊόντος αλλά και για τον διαχωρισμό των δύο φύλων.

Μένει να δούμε αν το νέο σνακ θα πετύχει τον στόχο του και αν η γεύση και η ποιότητά του θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα.

Πηγή:bovary.gr