Ψάρι στα κάρβουνα: Πως να το ψήσεις σωστά χωρίς να διαλυθεί!

Το τέλειο ψάρι στα κάρβουνα!

Ψάρι στα κάρβουνα: Πως να το ψήσεις σωστά χωρίς να διαλυθεί!

Το να ψήσεις ψάρι στα κάρβουνα μπορεί να ακούγεται σαν εύκολη υπόθεση- αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που το ψάρι έχει διαλυθεί ή η πέτσα έχει καεί και στην καλύτερη των περιπτώσεων έχει φύγει από το ψάρι.

Πως θα ψήσεις την τσιπόυρα στα κάρβουνα

Το μόνο που θα χρειαστείς για να πανάρεις το ψάρι είναι λίγο λεμόνι και αλάτι! Τίποτε άλλο σε μπαχαρικά!

Δείτε ακόμη: Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΟΦ: Τι ανακαλεί άρον άρον;

Αφού περάσεις την σχάρα με λεμόνι και τα κάρβουνα είναι έτοιμα- με ένα πινέλο θα αλείψεις τις τσιπούρες και πάρα πολύ καλά την σχάρα και από τις δύο πλευρές.

Αυτό είναι το κόλπο για να φας την πιο νόστιμη τσιπούρα- αλλά κυρίως δεν θα σου διαλυθεί με τίποτα!

TAGS