Θα εκπλαγείτε: 4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα ληγμένα αυγά!

Σίγουρα δεν τα είχες σκεφτεί!

Θα εκπλαγείτε: 4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα ληγμένα αυγά!

Μπορεί να αγαπάτε τα αυγά και να σας αρέσει να τα τρώτε είτε για πρωινό είτε για βραδινό, αλλά υπάρχουν και φορές που χωρίς να το θέλετε καταλήγετε να τα πετάτε γιατί έχουν λήξει.

Δείτε παρακάτω 4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τα ληγμένα σας αυγά. Διαβάστε Παρακάτω...

1) Φτιάξτε κεριά Χρησιμοποιώντας μια οδοντογλυφίδα κάντε μια μικρή τρύπα στο κέλυφος του αυγού εκεί που είναι το κενό Προσεκτικά σπάστε το σημείο μέχρι να έχει φύγει το 1/3 του κέλυφους. Ρίξτε προσεκτικά το αυγό και λιώστε μέσα στο κέλυφος κερί μέλισσας αφού πρώτα ξεπλύνετε το εσωτερικό του. Αφήστε το κερί να σταθεροποιηθεί και βάλτε ένα μικρό φυτίλι λίγο πριν στεγνώσει εντελώς. Έχετε έτοιμο το πιο μικρό, ιδιαίτερο κερί.

Δείτε ακόμη: Εσύ το ήξερες; Αυτές είναι οι τροφές που δεν πρέπει να φάτε μετά την ημερομηνία λήξης τους!

2) Κρατήστε τα ζωύφια μακριά Κάντε κομμάτια το κέλυφος από τα αυγά σας και βάλτε τα στο χώμα των φυτών σας. Θα κρατήσουν τα ζωύφια και τα σαλιγκάρια μακριά.

3) Φτιάξτε μάσκα προσώπου Τα αυγά είναι γνωστά για τα θρεπτικά τους συστατικά. Είναι, όμως, το ίδιο καλά και όταν δεν τα τρώτε. Φτιάξτε με αυτά την πιο τέλεια μάσκα για το πρόσωπό σας. Σε ένα μπολάκι βάλτε το ασπράδι από ένα αυγό, 1/2 κ.γ. μέλι και 1 κ.γ. χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε όλα τα υλικά και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας. Έπειτα αφαιρέστε το μείγμα με χλιαρό νερό και ξεπλύνετε καλά το πρόσωπό σας.

Δείτε ακόμη: Έκτακτη ανακοίνωση του ΕΟΦ: Τι ανακαλεί;

4) Καθαρίστε τα βρώμικα μαγειρικά σας σκεύη Πόσες φορές σας έχει τύχει να κάψετε λίγο το φαγητό σας με αποτέλεσμα το σκεύος σας να αποκτήσει όψη καμένου; Αν η απάντηση είναι πολλές τότε δείτε εδώ τη λύση. Ρίξτε μερικά κομματάκια από το κέλυφος του αυγού πάνω στην βρώμικη επιφάνεια και τρίψτε την με ένα σφουγγάρι και λίγο σαπούνι. Το σκεύος σας θα καθαρίσει στο λεπτό

Πηγή: spirossoulis.com