Tριπολιτσιώτης Παραδοσιακά O γλυκός παράδεισος της Πάρου!

Tριπολιτσιώτης Παραδοσιακά O γλυκός παράδεισος της Πάρου!

Τοπικά γλυκίσματα, αμυγδαλωτά, ζαχαρομπακλαβάς, καρύδατο που κατακτούν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, αλλά και παραδοσιακοί λουκουμάδες είναι μόνο μερικές από τις σπεσιαλιτέ αυτού του... γλυκού παραδείσου!

Στη Νάουσα της Πάρου, το ζαχαροπλαστείο του Τριπολιτσιώτη είναι εγγύηση! Με σεβασμό στην παράδοση αλλά και αγάπη για τις πιο μοντέρνες γεύσεις, πασπαλίζει με ζάχαρη κάθε στιγμή των διακοπών με φρέσκα χειροποίητα γλυκά του κουταλιού, γλυκά ταψιού (γαλακτομπούρεκο, ζαχαρομπακλαβά, μπακλαβά), τούρτες για κάθε περίσταση αλλά και πεντανόστιμα παραδοσιακά γλυκά της Πάρου όπως αφράτο μελωμένο καρυδάτο με μπαχαρικά που τρελαίνουν τον ουρανίσκο, ή και τα αμυγδαλωτά που, όπως και να το κάνουμε, είναι η πεμπτουσία της παριανής ζαχαροπλαστικής!

Σημείωσε πως το Τριπολιτσιώτης Παραδοσιακά είναι ανοιχτό από νωρίς το πρωί μέχρι τις 2.00 τα ξημερώματα για ένα after γλυκό μετά το μπαρ... Εδώ θα δοκιμάσεις απίθανους λουκουμάδες αλλά και το πιο νόστιμο σουσαμένιο κουλούρι... ever!

Ιnfo

Τριπολιτσιώτης Παραδοσιακά: Νάουσα, Πάρος, τηλ. 22840 52896, 694 8008804 Τριπολιτσιώτης - Παραδοσιακά γλυκίσματα, παραδοσιακοί Λουκουμάδες