Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μεγάλη προσοχή! Αν δείτε αυτά σε ταβέρνα, φύγετε αμέσως!

Συμβουλές υπαλλήλων για τα σημάδια που «δείχνουν» δηλητηρίαση!

Μεγάλη προσοχή! Αν δείτε αυτά σε ταβέρνα, φύγετε αμέσως!
FOOD NEWS 15.08.2019 08:50

Μεγάλη προσοχή ενόψει δεκαπενταύγουστου, αφού αν δείτε αυτά σε ταβέρνα πρέπει να φύγετε αμέσως για την υγεία σας!

Εμείς, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε κάποια βασικά πράγματα που θα πρέπει να έχετε υπ’ όψιν σας όταν θα είστε στον τόπο των διακοπών σας και θα φθάσει η ώρα του φαγητού, για να μην έχετε κάποιο ατυχές συμβάν…

Αυτά είναι λοιπόν τα φαγητά, που καλό θα είναι να τα αποφεύγετε:

Κιμάς : ο κιμάς είναι επικίνδυνη τροφή, αυτό είναι γνωστό, καθώς αλλοιώνεται εύκολα! Ο βοδινός κιμάς, κατέχει την 2η θέση στην κατηγορία με τα πιο επικίνδυνα κρέατα με το βακτήριο EColi να οδηγεί σε αρκετές γαστρεντερολογικές ασθένειες.

Παράξενα πιάτα : σύμφωνα με τα λεγόμενα ανθρώπων που δούλευαν ή και δουλεύουν ακόμα σε ταβέρνες, καλό θα είναι να αποφεύγετε να παραγγέλνετε πιάτα που δεν έχουν μεγάλη ζήτηση! Έτσι, καλό θα είναι να ρωτήσετε τους κατοίκους για ποιο πιάτο φημίζεται κάθε εστιατόριο!

Έξυπνα μυστικά για να διατηρήστε φρέσκες τις τροφές... μετά το άνοιγμά τους!

Σος στις σαλάτες : ζητάτε την σαλάτα σας σκέτη και έξτρα λάδι,ξύδι , μαγιονέζα αν θέλετε, ώστε να το προσθέσετε οι ίδιοι και να μην προτιμάτε αυτές που έχουν ήδη την σος!

Μαγειρευτά : τα φαγητά της «ώρας» είναι πάντα η πιο ασφαλής επιλογή , οπότε καλό θα είναι να μην παίρνετε μαγειρευτά, καθώς λόγω μειωμένης ζήτησης , ενδέχεται να μην είναι και τόσο φρέσκα!

Κοτόπουλο : είναι από τα πιο επίφοβα κρέατα και γι’ αυτό θα πρέπει να το τρώτε εκτός του σπιτιού σας μόνο αν είστε σίγουροι ότι το μαγαζί που βρίσκεστε τηρεί όλες τις προϋποθέσεις υγιεινής!

Μεγάλη προσοχή! Κυκλοφορεί επικίνδυνο παγωτό!

Μεγάλη προσοχή στις επιλογές σας, αφού κυκλοφορεί επικίνδυνο παγωτό! Αποκαλείται «H Ανάσα του Διαβόλου» και είναι πιθανό αν το φας, να είναι και το τελευταίο σου!

Μπορεί το παγωτό να έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα παιδικά μας χρόνια, ωστόσο το νέο… κατασκεύασμα της Aldwych Cafe & Ice Cream Sallor στη Γλασκώβη, δεν είναι σίγουρα για παιδιά, αφού για να το δοκιμάσει κανείς πρέπει να είναι πάνω από 18.

Ο λόγος; Κρύβεται στη συνταγή του, αφού το βασικό συστατικό του δεν είναι άλλο από τις πιπεριές Carolina Reaper, ένα είδος τσίλι τόσο φλογερών που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν ως οι πιο καυτερές στον κόσμο με… σκορ 1,569,300 στην κλίμακα Scoville (βάσει καψαϊκίνης)! Σαν να λέμε δηλαδή, 500 φορές πιο καυτερές από τη σάλτσα Tabasco!

Μεγάλη προσοχή! Αυτές οι τροφές δεν πρέπει να καταναλωθούν ποτέ ωμές!

Όσο δροσιστικό ωστόσο μπορεί να είναι ένα παγωτό, άλλο τόσο… διαολεμένα πικάντικο είναι το ιταλικής συνταγής «Respiro del Diavolo» που οι ενήλικες, πριν το δοκιμάσουν, πρέπει πρώτα να υπογράψουν ένα ειδικό νομικό έγγραφο, βάσει του οποίου αναλαμβάνουν οι ίδιοι την ευθύνη για ό,τι πρόκειται να ακολουθήσει της θαρραλέας δοκιμής. Και μιας και μιλάμε για Διάβολο, δεν θα μπορούσε στις… ανεπιθύμητες παρενέργειες να μην αναγράφεται ακόμα και ο θάνατος!

Μεγάλη προσοχή! Κυκλοφορεί επικίνδυνο παγωτό!

Θα πρέπει επίσης να… συνοδεύονται από κάποιον «νηφάλιο» προκειμένου να αναλάβει το δύσκολο έργο της επιστροφής του καψαλισμένου σπίτι, σε περίπτωση που αυτός δεν είναι σε θέση λόγω των παραπάνω παρενεργειών.

Μετά από όλα αυτά πώς θα μπορούσε κάποιος να σε κρίνει αν προτιμήσεις την τίμια και ταπεινή βανίλια ή σοκολάτα; Άντε, μια στρατσιατέλα βρε αδερφέ αν θες να ζήσεις λίγο επικίνδυνα!

Funtime.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτακτο! Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνο τρόφιμο από τα super market!

Συναγερμός: Επικίνδυνα τρόφιμα που τρώμε πλαστικό μαζί! Προσοχή

Διαβάστε περισσότερα food news στο Youweekly.gr

Share