Βάλτε μαγειρική σόδα στη ντομάτα και θα μείνετε άφωνοι! Το αποτέλεσμα δε θα το πιστεύει κανείς!

Αδιανόητο!

Βάλτε μαγειρική σόδα στη ντομάτα και θα μείνετε άφωνοι! Το αποτέλεσμα δε θα το πιστεύει κανείς!

Βάλτε μαγειρική σόδα στην ντομάτα και το αποτέλεσμα που θα δείτε δε θα το πιστεύει κανείς! Θα μείνετε άφωνοι!

Αν έχετε τη δυνατότητα να φυτέψετε τις δικές σας ντομάτες θα είναι ό,τι καλύτερο! Όμως για να το κάνετε αυτό θα πρέπει πριν φυτέψετε να ρίξετε μαγειρική σόδα στην τρύπα που θα ανοίξετε στη θέση φύτευσης.

Οι σπιτικές ντομάτες που μεγαλώνετε μόνοι σας στον κήπο είναι τόσο νόστιμες, κι όταν τις κόβετε φρέσκες και τις τρώτε, η υπέροχη γεύση τους είναι απλά ασύγκριτη. Χωρίς συζήτηση, είναι ποιοτικά αρκετά καλύτερες από αυτές που αγοράζετε από το κατάστημα.

Η χυμώδης σάρκα τους ή όξινη γεύση τους και η πιπεράτη σπιρτάδα που βγάζουν στο στόμα, κάνουν τις ντομάτες ένα από τα πρώτα λαχανικά που σκέφτεται κάποιος να φυτέψει στον κήπο του, μόλις αρχίζει η καλλιεργητική περίοδος.

Ας δούμε στην λίστα που ακολουθεί ένα ένα τα συστατικά που μπορούμε να ρίξουμε στη θέση φύτευσης, ώστε να παραγάγουμε περισσότερες και πιο γευστικές ντομάτες.

Επίσης, δείτε τι θα γίνει αν βάλετε μαγειρική σόδα στα μπιφτέκια σας!

Η εφαρμογή της μαγειρικής σόδας είναι αποτελεσματική, ειδικά όταν φυτέψετε τις ντομάτες σε γλάστρες ή σε παρτέρια, και τις κάνει πιο γλυκές. Απλά, τινάξτε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας γύρω από τη βάση των φυτών τομάτας σας. Η μαγειρική σόδα θα απορροφηθεί από το έδαφος και θα μειώσει το επίπεδο οξύτητας σε αυτό (pH), κάτι που θα κάνει τις ντομάτες σας να αποκτήσουν μια πιο γλυκιά γεύση.

Βάλτε μαγειρική σόδα στο κρέας και θα μείνετε «κάγκελο»! Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος...

Αυτός είναι ο απίστευτος λόγος που αν βάλετε μαγειρική σόδα στο κρέας σας θα μείνετε «κάγκελο». Αδιανόητο περιστατικό.

Η μαγειρική σόδα έχει αποδείξει πως μπορεί να "κάνει" πολλά πράγματα και όλοι μας έχουν αφήσει άφωνους.

Είναι ένα συστατικό που… υπάρχει σε κάθε σπίτι, αλλά ξέρουμε πραγματικά σε τι μπορεί να μας χρησιμεύσει εκτός από το μαγείρεμα;

Θα σας πέσει το σαγόνι! Ρίξτε μαγειρική σόδα στο κρεβάτι σας και...

Παρακολουθήστε το παρακάτω video και δείτε 5 χρήσεις της μαγειρικής σόδας που ίσως δεν γνωρίζατε και μπορεί να σας λύσουν τα χέρια!