Εδώ θα κάνετε την πιο νόστιμη στάση από τo Xmas shopping!

Εδώ θα κάνετε την πιο νόστιμη στάση από τo Xmas shopping!

Shopping & lance στο κέντρο της Αθήνας! Τι πιο όμορφο να κάνεις τα ψώνια των γιορτών στο υπέρλαμπρο κέντρο της πόλης και να ολοκληρώνεις τον μαραθώνιο των αγορών σου...που αλλού; Στο V1935, το καλύτερο στέκι στο υπέροχο νεοκλασικό επί της οδού Βουλής 29 στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι το ίδιο κτίριο που το 1939 στέγασε το πρώτο μπακάλικο των αδελφών Βασιλόπουλου, την έδρα για τη μετέπειτα ίδρυση της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος.

Θα ξεκινήσουμε, λοιπόν, από το ισόγειο και το φιλόξενο ρομαντικό αλλά και vintage, εστιατόριο του V1935 Mediterranean Tastes, για να απολαύσουμε τα πιο νόστιμα πιάτα της μεσογειακής και μοντέρνας κουζίνας από τη γαστρονομική ομάδα του πολυβραβευμένου σεφ Γιάννη Στανίτσα. Τα πιάτα μας προτείνουν να τα μοιραστούμε με την παρέα μας, είναι η φιλοσοφία του εστιατορίου.

Ενώ είναι σίγουρο πως θα βρεις ένα αγαπημένο κρασί να συνοδεύεσει την γευστική επιλογή σου. Κι εννοείται πως εδώ θα κάνουμε το πιο νόστιμο Xmas break, ενώ τις παραμονές ο σεφ έχει επιμεληθεί ένα Χριστουγεννιάτικο και ένα Πρωτοχρονιάτικο μενού. Να σημειώσουμε πως εδώ μπορείς να έρθεις και για πρωινό σε μπουφέ από τις 7.00 έως τις 11:00, ενώ για ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου και της 1ης Ιανουαρίου θα σερβίρεται εορταστικό πρωινό σε μπουφέ από τις 6:00 το πρωί!

Κρατήσεις γίνονται μέσα από το http://www.v1935-mediterranean-tastes.gr/ ή στο τηλ. 2104100603 και για τις Παραμονές με μενού στο 6946963903 , κα. Πέλλη.

Τέλος, για όσους θέλουν να πιουν το ποτό τους από ψηλά υπάρχει το ειδυλλιακό Roof Garden του V1935 στον 6ο όροφο που είναι ανοιχτό από τις 17.00 και μετά, για να σερβίρει ψαγμένα cocktails από έμπειρο mixologist με τη συνοδεία comfort πιάτων Ιταλικής κουζίνας και τη μοναδική χειροποίητη πίτσα με τη μυστική συνταγή του Λευτέρη Τσαουσάκη.