Αυτά είναι τα μεγαλύτερα food trends του 2020! Εσύ ακόμη να τα ακολουθήσεις;

Θα αντικαταστήσει τον καφέ!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Αυτά είναι τα μεγαλύτερα food trends του 2020! Εσύ ακόμη να τα ακολουθήσεις;

Εσύ ακόμη να ακολουθήσεις αυτά τα food trends; Είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν βγει για το 2020!

Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζουμε για το Veganuary και ενώ φαίνεται να κυριεύει τελικά υπάρχουν περισσότερες τροφικές τάσεις για το 2020.

Σύμφωνα τις τροφικές τάσεις του Pinterest υπάρχουν πολλά τρόφιμα που πρέπει να έχουμε υπόψη μας αυτό το έτος.

Κάποια από αυτά αποτελούν έκπληξη, καθώς ποτέ δε θα περιμέναμε ότι θα τα προσθέταμε στην διατροφική μας συνήθεια!

Πέρυσι το αβοκάντο ήταν το #1, αυτήν την χρονιά τι έρχεται στη θέση του για να δοκιμαστεί;

Όλοι προσπαθούμε να είμαστε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει φέτος. Διατηρώντας το αυτό ως trend, τα τρόφιμα που καταναλώνουμε πρέπει να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και φυσιά να χρησιμοποιούμε προϊόντα με λιγότερα πλαστικά μιας χρήσης.

Η ρίζα της τσικουρίας είναι έτοιμη να αντικαταστήσει τον αγαπημένο μας καφέ, αλλά μπορούμε να σας πείσουμε να κάνετε την αλλαγή. Η γεύση είναι ακριβώς όπως του καφέ και μάλιστα η ρίζα του κιχωρίου έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, μειώνει το σάκχαρο του αίματος και βελτιώνει την πέψη και δεν υπάρχει καθόλου καφεΐνη.

καφές food trend 2020

Όλοι αγαπάμε ένα ασυνήθιστο χυμό, και η φετινή έκδοση του χυμού σέλινου είναι o χυμός αγγουριού. Οι άνθρωποι έψαξαν πληροφορίες για το νέο ποτό και είναι κατά 99 τοις εκατό περισσότερο από πέρυσι, γι 'αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα μείνει!

χυμός αγγουριού food trend 2020

Δοκίμασε τα και μας την άποψη σου!

Δείτε επίσης αυτές τις top 9 τάσεις διατροφής για το 2020!

Αυτό είναι το πιο παχυντικό λαχανικό που υπάρχει!

Αυτό είναι το πιο παχυντικό λαχανικό που υπάρχει και δεν πάει το μυαλό σου, αλλά το τρως!

Δύσκολα θα βρεις κάποιον επιστήμονα ή διατροφολόγο που να μην συμφωνεί ότι τα λαχανικά είναι ό,τι πιο υγιεινό μπορείς να προσθέσεις κάθε μέρα στο πιάτο σου.

Ε λοιπόν εμείς μάλλον καταφέραμε το ακατόρθωτο, αφού βρήκαμε μια έρευνα του Χάρβαρντ που υποστηρίζει πως καλό είναι να αποφεύγεις ένα συγκεκριμένο λαχανικό, καθώς αυξάνει το σωματικό βάρος.

Καθαρίστε εύκολα τις πατάτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

undefined

Το “δαιμόνιο” αυτό λαχανικό είναι λοιπόν το… καλαμπόκι! Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, οι οποίοι έτρωγαν μεγάλες ποσότητες από αμυλούχα λαχανικά, όπως καλαμπόκι, πατάτες και αρακά έπαιρναν περισσότερα κιλά σε βάθος χρόνου από όσους προτιμούσαν τα πράσινα φυλλώδη. Ο λόγος; Τα λαχανικά αυτά έχουν υψηλότερο γλυκαιμικό φορτίο, προκαλώντας πιο συχνές και έντονες αυξήσεις της ποσότητας του σακχάρου στο αίμα μετά το φαγητό, οι οποίες τελικά κάνουν πιο έντονο το αίσθημα της πείνας. Αντίθετα, όσοι έτρωγαν λαχανικά πλούσια σε φυτικές ίνες, όπως η λαχανίδα και τα φασολάκια, το βρήκαν πιο εύκολο να χάσουν βάρος.

Πηγή: olivemagazine.gr