«Ρεμεζέ»: Το αυθεντικό ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο στο Αιγάλεω που γράφει ιστορία

Κάνουν ουρές για το μοσχαρίσιο γεμιστό μπιφτέκι των 800 γραμμαρίων κι όχι μόνο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Ρεμεζέ»: Το αυθεντικό ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο στο Αιγάλεω που γράφει ιστορία

Κόσμος όλων των ηλικιών, παρέες και οικογένειες συνδυάζουν την έξοδό τους με φαγητό σε ένα από τα πιο hot σημεία των δυτικών προαστίων, στον πεζόδρομο της Αγίας Λαύρας και συγκεκριμένα στον αριθμό 14.

Στο «Ρεμεζέ» χτυπάει ο παλμός της περιοχής καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα που ανοίγει τις πόρτες του μέχρι αργά το βράδυ. Με την λαϊκή - ρεμπέτικη μουσική, την φιλόξενη ατμόσφαιρα, το ποιοτικό φαγητό σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και φυσικά το καλό κρασί το αυθεντικό αυτό ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο έχει καταφέρει να κερδίσει τον κόσμο και προκαλεί το αδιαχώρητο κάθε βράδυ στον πεζόδρομο.

Ρεμεζέ

Τις Κυριακές, δε, ουρές σχηματίζονται από νωρίς το μεσημέρι - γύρω στις 12:30 - κι αν δεν κάνεις κράτηση δύσκολα θα βρεις τραπέζι για να δοκιμάσεις τους μεζέδες του που είναι εμπνευσμένοι από παραδοσιακές συνταγές όλης της Ελλάδας και τα χέρια που τους έχουν φτιάξει έχουν βάλει πολύ αγάπη και μεράκι.

Ρεμεζέ φαγητό

Όταν το επισκεφθείς εκτός από την σαλάτα «Ρεμεζέ» και το χαλούμι σχάρας που θα πάρεις ασυζητητί επιβάλλεται να δοκιμάσεις και το μοσχαρίσιο μπιφτέκι των 800 γραμμαρίων που από μέσα ρέει λιωμένη φέτα και κασέρι - είναι μπουκιά και... οργασμός στο υπογράφω - όπως και η ζουμερή χοιρινή μπριζόλα των 1.000 γραμμαρίων.

Ωστόσο, αξίζει να αναφερθεί πως στον κατάλογο του θα βρεις και ποικιλία σε εξαιρετικούς ψαρομεζέδες.

Ρεμεζέ κατάλογος

Τέλος, η διακόσμηση του μαγαζιού θα σε μεταφέρει σε έναν άλλο χρόνο, σε μια πιο παραμυθένια εποχή.

Αν, λοιπόν, είσαι περισσότερο της... παρέας και καλοφαγάς το «Ρεμεζέ» στον πεζόδρομο του Αιγάλεω, Αγίας Λαύρας 14, θα γίνει το στέκι σου. Καθημερινά από τις 19:00 και Κυριακές από τις 12:30.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 213-031-3723 ή 6977067262